Murha Tarsiksessa
Keskiarvo 3.14
3.14 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (84)
Kirjahyllytilastot

Murha Tarsiksessa

John Maddox Roberts
Julkaistu: 1997 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: Murder in Tarsis
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: dragonlance, dungeons & dragons

Alkuteos ilmestynyt 1996. Suomentanut Renne Nikupaavola. Kannen kuva: Larry Elmore. Sidottu ja nidottu laitos.

Kaupungissa, jossa kaikki olivat epäilyksenalaisia on aika käymässä vähiin. Viidessä päivässä on selvitettävä MURHA TARSIKSESSA.

Kun Tarsiksen herra huomaa joutuneensa räjähdysherkkään tilanteeseen, hän kääntyy kaupungin kolmen vähäarvoisimman henkilön puoleen. Rautapuu on lohikäärmeen kanssa käydyn kamppailun vuoksi työttömäksi joutunut palkkasoturi, Nistus on runoilija halustaan ja palkkamurhaaja pakosta. Ja Simpukkasormi taas on kaupungin paras varas. Murhan uhri on kunnianarvoisa lähettiläs Yalmu Verinuoli, jonka herra, Kyaga Vahvajousi, on kaupungin muurien ulkopuolella mahtavan barbaariarmeijan kanssa. Murhaaja on löydettävä ja aikaa on vain viisi päivää.

Sarjassa myös ilmestyneet:

Richard S. Meyers: Murha Halruaassa
Chet Williamson: Murha Cormyrissa

muokattu 21.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kääpiökuilujen lohikäärmeet (Dragonlance: Kadonneet kronikat, #1)Kaksosten aika (Dragonlance: Legendat, #1)Meripihkaa ja rautaa (Dragonlance: Pimeyden oppilas, #2)Kruunu ja miekka (Dragonlance: Solamnian nousu, #2)Veren valtakunta (Dragonlance: Minotaurisodat, #3)

Kirja-arvioita (1)

Midori avatar
Kirjoittanut
5.0
Hienosti punottu kertomus sijoittuu synkän kiehtovaan fantasiamaailmaan. Kirja on dekkaritarina fantasian mausteilla. Kertomuksen juoni on jännittävä, mielenkiintoinen ja selkeä. Tarinan hahmot ovat erikoisia omineen synkähköineen historioineen, jotka herättävät kenentahansa fantasianystävän mielenkiinnon. Kirja pitää lukijaa kynsissään loppusivuilleen saakka. Kirjassa on kuitenkin vielä erikoinen roolipelimäinen tunnelma, mutta se ei paljon tahtia tai laatua haittaa.
Paikalla 3 jäsentä ja 40 vierailijaa
Thialfi, Eija, Jussi
Uusin jäsen: Sirpa Latvalehto
Jäseniä yhteensä: 9454