Meripihkaa ja rautaa (Dragonlance: Pimeyden oppilas, #2)
Keskiarvo 3.60
3.60 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (92)
Kirjahyllytilastot

Meripihkaa ja rautaa

Margaret Weis
Julkaistu: marraskuu 9, 2006 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: Amber and Iron
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: dragonlance, dungeons & dragons

Alkuteos ilmestynyt 2006. Suomentanut Mika Renvall. Kansi: Matt Stawicki. Sidottu.

Pimeyden oppilas -trilogia jatkuu

Mina on Meren jumalatar Zeboimin vankina, mutta Chemosh haluaa hänet välttämättä takaisin. Chemosh rakastaa Minaa, ja muut jumalat ihmettelevät Chemoshin suhdetta kuolevaiseen naiseen.

Entinen munkki Rhys Kivenhakkaaja ja kentti Koiso yrittävät pysäyttää Minan seuraajia, mutta he kohtaavat avuttomina kahlehdittuina syrjäisen luolan seinään itse Minan.

Kukaan kuolevainen tai kuolematon ei tunnu tietävän kuka on arvoituksellinen Mina. Vain yksi jumalista tietää Minan taustan, mutta hän ei kerro...

muokattu 08.09.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Drakolaisjuonia (Dragonlance: Kangin rykmentti, #2)Kaksosten koetus (Dragonlance: Legendat, #3)Syyshämärän lohikäärmeet (Dragonlance: Kronikat, #1)Hengen miekka (Dragonlance: Raistlinin kronikat, #1)Veren valtakunta (Dragonlance: Minotaurisodat, #3)

Kirja-arvioita (1)

Jackalbury avatar
Kirjoittanut
3.0
'Meripihkaa ja rautaa' oli yllätyksellinen kirja. Siinä paljastui yhtä ja toista ja se syvensi ja selitti osaltaan Krynnin maailmaa. Lisäksi paljastui Takhisiksen kohtalosta tämän kuoleman jälkeen ja Minan alkuperästä selvisi häkellyttäviä asioita. Rhys Kivenhakkajaa tuntui hieman turhalta ja päälle liimatulta, tosin hän toi tarinaan tavallisen ihmisen näkökulman ja hänen kauttaan seurattiin Valittujen etenemistä ja näitä vastaan taistelua maan päällä. Lleun kuolema oli ... (lisää)
Paikalla 49 vierailijaa
Uusin jäsen: Meeri Saukkonen
Jäseniä yhteensä: 9449