Elminster Myth Drannorissa (Elminster-saaga, #2)
Keskiarvo 3.22
3.22 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (67)
Kirjahyllytilastot

Elminster Myth Drannorissa

Ed Greenwood
Julkaistu: lokakuu 14, 2005 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: Elminster in Myth Drannor
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: dungeons & dragons, forgotten realms

Alkuteos ilmestynyt 1997. Suomentanut Sari Kare. Kannen kuva: Ciruelo Cabral. Sidottu.

Haltiakaupunki Cormanthoriin ei päästetä muiden rotujen edustajia edes käymään ja kieltoa valvotaan tehokkaasti. Kuitenkin Elminster on antanut kuolevalle haltiaylimykselle lupauksen viedä tämän viimeinen viesti kaupunkiin. Hän menee sinne kuolleen haltian hahmossa vartioita vältellen.

Cormanthorissa Elminster on jatkuvassa hengenvaarassa ja joutuu monien juonittelujen ja ristiriitojen keskipisteeseen. Kuitenkin Elminster viettää kaupungissa kaksitoista kesää ja opiskelee mahtavien maagien oppilaana kehittyen yhä taitavammaksi maagiksi.

muokattu 08.09.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kääpiöiden koti (Ikikesä, #1)Drizztin legenda -antologia: Kootut kertomuksetKuninkaan nousu (Kumppanusten kirja, #2)Ikikesä (Ikikesä, #2)Ryöväri (Maailmanjako, #4)

Kirja-arvioita (1)

Luinwen avatar
Kirjoittanut
3.0
Tämä on kirja, jolle tekisi mieli kovasti antaa kolme tähteä, vaikka se ansaitsisi vain kaksi. Se kolmas tähti tuli nyt lähinnä myötätunnosta, sillä kirja koettaa kovasti olla hyvä. Ja päälisin puolin se sitä onkin. On politiikkaa, väkivaltaa, rasistisia haltioita ja magiaa lentelee oikealta ja vasemmalta... Mutta heti kun pysähtyy miettimään lukemaansa hiemankaan syvällisemmin, törmätään pariin ongelmaan. Juoni on yksinkertainen: muinainen haltiakaupunki ... (lisää)
Paikalla 51 vierailijaa
Uusin jäsen: Virpi Larmila
Jäseniä yhteensä: 9384