Matka tyhjiöön (Kaikkeuden kivi #3) - Margaret Weis, Tracy Hickman6.50

Alkuteos ilmestynyt 2003. Suomentanut Tero Kuittinen. Kannen kuva: Martin McKenna. Otavan fantasiaromaani. Sidottu.

Sovereign Stone -roolipelin maailmaan perustuvan fantasiatrilogian päätösosa

On kulunut kaksisataa vuotta siitä, kun prinssi Dagnarus­ nousi Tyhjiömagian avulla Tyhjiön lordiksi. Hän on kukistanut kuningaskunnan toisensa jälkeen, mutta vallan­himo ei ole tyydyttynyt. Hän haluaa nousta isänsä Tamaroksen tavoin hallitsemaan Uutta Vinnengaelia, ja ennen kaikkea hän haluaa itselleen Kaikkeuden kiven.

Kun taistelu Kaikkeuden kivestä kiihtyy, pelissä on koko Loeremin valtakunnan kohtalo. Pelastaakseen valta­kunnan vrykyleiltä sankareiden täytyy uhmata Tyhjiön kauhistavaa pimeän mahtia.

Margaret Weis ja Tracy Hickman ovat fantasiakirjallisuu­­den ehdottomia kiintotähtiä. Heidän tunnetuin romaani­sarjansa Dragonlance on ollut huikea maailmanmenestys, ja parivaljakko tunnetaan myös roolipelien suunnittelijoina. Otava on julkaissut aiemmin kaksikon seitsenosaisen Kuolemanportti­-sarjan.

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Adlibris tarjoaa 10% alennuksen kaikista tuotteista koodilla FALL4BOOKS (voimassa 22.-24.10.)

Julkaistu: heinäkuu 15, 2005
Kustantaja: Otava
Tyylit: fantasiakorkea fantasia
Avainsanat: roolipeli
Alkuperäinen nimi: Journey into the Void
Arvosanalla: 6.50/10
Arvosanoja: 55
Muokattu: tammikuu 29, 2016

Kaikkeuden kivi -kirjasarja

”Laadukas trilogia pitkästä, maailmoita repivästä sodasta ja vallanhimoisesta taistelusta maagisesta Kaikkeuden kivestä. Sarja perustuu Sovereign Stone -roolipelin maailmaan. Margaret Weis ja Tracy Hickman ovat kirjoittaneet yhdessä vuodesta 1985 lähtien ja julkaisseet noin neljäkymmentä kirjaa. Heidän seitsenosaisen Kuolemanportti-sarjansa kirjat ovat maailman suosituimpia fantasiaromaaneja. Weis & Hickman ovat tulleet tunnetuksi myös roolipelien suunnittelijoina.”

Kuuluu yläsarjaan Otavan fantasiaromaani

Pimeyden kaivo (Kaikkeuden kivi #1)6.16
Kadonneen vartijat (Kaikkeuden kivi #2)6.10
Matka tyhjiöön (Kaikkeuden kivi #3)6.50