Syysrummut (Matkantekijä, #4)
Keskiarvo 3.86
3.86 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (102)
Kirjahyllytilastot

Syysrummut

Diana Gabaldon
Julkaistu: heinäkuu 23, 2005 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: The Drums of Autumn
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, historia, romantiikka
Avainsanat: aikamatkustus, tv-sarja
Osallistu keskusteluun (viestejä 10 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 1996. Suomentanut Anuirmeli Sallamo-Lavi.

1.–2. painos: Gummerus, 2005. Kannen suunnittelu: Mika Launis. Sidottu, kansipaperi.
3. painos: Loisto, 2006. Uusi kansikuva. Nidottu.

Leiskuvaa intohimoa, tiukkoja tilanteita, noituutta ja magiaa – taattua Gabaldonia!

Syysrummut on lumoavan kirjasarjan neljäs osa, jossa Claire ja Jamie aloittelevat elämäänsä Amerikan siirtokunnissa. Omaan aikaansa jääneet Brianna ja Roger selvittelevät historian kulkuja ja näkevät kumpainenkin tahollaan vanhan lehtileikkeen, jossa kerrotaan Clairen ja Jamien menehtyneen kotitalonsa tulipalossa. Roger yrittää salata tiedon Briannalta, koska pelkää hänen lähtevän aikamatkalle – ja senhän Brianna tietysti tekee! Uskalias Roger lähtee perään ja hankkiutuu Briannan lailla monen mutkan kautta Amerikkaan. Mutta löytävätkö he toisensa? Entä saavatko Claire ja Jamie ajoissa tiedon uhkaavasta tulipalosta?

Syysrummuissa tehdään huikea aikamatka 1700-luvun Pohjois-Amerikkaan, jossa seikkailevat tuttujen sankareitten ohella merirosvot, murhamiehet, intiaanit ja shamaanit, eikä vainajien hengiltäkään vältytä. Miten käy Rogerin, joka joutuu intiaanien vangiksi? Entä kenen onkaan lapsi, jota Brianna odottaa?

muokattu 12.04.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Talvikuningas (Arthur-sarja, #1)Sigismund Virtanen Troijan sodassaObelixin kaleeri (Asterix, #30)RiimukivetViimeinen papitar: Inkarnaatioromaani

Kirja-arvioita (1)

rudi92 avatar
Kirjoittanut
5.0
Syysrummut on loistava jatko-osa loistavale sarjalle. Tämä sarja ei ole ainakaan vielä ottanut takapakkia, mistä olen erittäin iloinen. Juoni pysyy hyvänä sekä juonenkäänteet pitävät kirjan mielenkiintoisina alusta loppuun. Ja kyllähän Claire ja Jamie pysyvät edelleen ihanina :)
Paikalla 31 vierailijaa
Uusin jäsen: Noel Ruppenthal
Jäseniä yhteensä: 9392