Ystävyys koetuksella (Siskoni on noita, #3)
Keskiarvo 2.70
2.70 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (20)
Kirjahyllytilastot

Ystävyys koetuksella

Laura J. Burns
Julkaistu: marraskuu 3, 2005 (Sanoma Magazines Finland)
Alkuperäinen nimi: Inherit the Witch
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: noidat, tv-sarja

Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Anu Laitila. Sidottu.

Lumottujen apua tulee pyytämään pelokas noitaäiti, jonka tytär ei ole saanutkaan noitavoimiaan 13-vuotispäivänään, toisin kuin kaikki muut O’Farrellin suvun naiset. Juliana pelkää demonin varastaneen tyttärensä Lilyn voimat. Demoni-Gortag on vainonnut O’Farrelleita sukupolvien ajan ja muinaisen ennustuksen mukaan vain saman suvun äiti ja tytär yhdessä voivat kukistaa sen. Kuinka se onnistuu nyt, kun tyttärellä ei olekaan voimia? Heidän ainoa toivonsa on tukeutua Lumottujen apuun.

Lily ei kuitenkaan halua noitasisaruksia kaitsijoikseen vaan karkaa mieluummin tapaamaan ystäväänsä Drew'ta. Voiko Drew'n epäilyttävä käytös liittyä jotenkin Lilyn kateissa oleviin voimiin? Lumotut ovat valmiita auttamaan epäonnista tyttöä, mutta pian joukkio saa demonin kannoilleen. Riittääkö sen kukistamiseen edes Kolmen voima?

muokattu 28.02.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Talventakoja (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #4)Paimenen kruunu (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #6)Keskiyö ylläni (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #5)Tähtihattu (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #3)Mestarin kosto (W.A.R.P., #3)
Paikalla 2 jäsentä ja 61 vierailijaa
Hero Rosy, Rinja
Uusin jäsen: Hero Rosy
Jäseniä yhteensä: 9323