Ääniä yössä
Keskiarvo 4.00
4.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (27)
Kirjahyllytilastot

Ääniä yössä

Dean Koontz
Julkaistu: 1987 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Watchers
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu
Avainsanat: elokuva

Alkuteos ilmestynyt 1987. Suomentanut Irmeli Ruuska.

Tarina alkaa, kun metsässä patikoivan miehen luo syöksähtää irrallaan oleva koira. Sen tassut ovat ryvettyneet vereen, turkki on takkuinen ja silmissä ystävällinen vauhko katse. Se ikään kuin anoo miestä pakenemaan kanssaan. Äkkiä miehen, Travis Cornellin otsalle nousee kylmä hiki: jokin on tulossa. Se jokin on lähellä ja tulee lujaa. Hyvin lujaa.

Kun Travis myöhemmin ehtii paremmin silmäillä koiraa, hän huomaa siinä muutaman oudon piirteen. Travis antaa uudelle lemmikilleen nimeksi Einstein.

Mutta miksi Travis Cornell vaihtoi henkilöllisyytensä ja muutti vaimonsa, syntyvän lapsensa ja viisaan koiransa kanssa tuntemattomaan osoitteeseen? Mitä tekemistä Travisilla on sen kanssa, että viisi lääkäriä murhattiin, heidän suuri tutkimusprojektinsa tuhottiin ja eri tahoilla käynnistyivät kuumeiset etsinnät kahden laboratoriosta karanneen koe-eläimen löytämiseksi?

Toinen näistä on koira. Toinen olento nimeltään SIVULLINEN.

(muokattu 22.02.2015)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Monster High (Monster High, #1)Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)Keltainen kuningasLintuhäkkiRämeen olento (Rämeen olento, #1)

Kirja-arvioita (2)

rudi92 avatar
Kirjoittanut ()
5.0

Ääniä yössä on loistava kirja. Juoni on todella mahtava ja toteutus vielä parempi. Travis ja Nora ovat hyviä hahmoja ja koko kirjan tähti Einstein on todella ihana ja hauska. 

Kirja on mielestäni paras Koontzin kirja minkä olen lukenut ja olen erittäin tyytyväinen, kun ostin sen.

Lurgey avatar
Kirjoittanut ()
5.0
Yleensä kirjaa aloittaessa tekstiä saa lukea yllättävänkin pitkään, ennen kuin tapahtumat lopulta tempaavat mukaansa, mutta Ääniä yössä onnistuu vangitsemaan lukijansa jo alkusivuilta lähtien. Se on ehdottomasti kirja, joka suorastaan pakottaa lukijan vain jatkamaan ja jatkamaan lukemista, eikä tarjoa sujuvaa kuvailua pelkästään päähenkilön tekemisistä, vaan myös parin muun keskeisen henkilön edesottamuksia seuraillen. Kirjasta mukaansatempaavan tekevät ennen kaikkea ... (lisää)
Paikalla 32 vierailijaa
Uusin jäsen: sare
Jäseniä yhteensä: 8800