Pygmien metsä (Petojen kaupunki, #3)
Keskiarvo 3.49
3.49 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (36)
Kirjahyllytilastot

Pygmien metsä

Isabel Allende
Julkaistu: elokuu 17, 2005 (Otava)
Alkuperäinen nimi: El bosque de los pigmeos
Käännetty englanniksi: Forest of the Pygmies
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Sulamit Hirvas. Kannen kuva: Dieter Wiesmüller. Sidottu.

Kesytön Afrikka. Laajoja autiomaita, punaisia savanneja, reheviä sademetsiä, kiehtovia kultteja, villieläimiä. Värikäs yllätysten ja seikkailujen maanosa, jossa julmin peto ei vaanikaan viidakossa...

Alex ja Nadia ovat matkalla kenialaiselle norsusafarille, mutta päätyvätkin pieneen syrjäkylään keskelle suoaluetta. Ngoubén kyläläiset on alistettu orjiksi. Nuoret päättävät ryhtyä taisteluun kylän vapauttamiseksi. Mutta miten kaikkivoipia ovat kuningas Kosongo, julma komentaja Mbembelé ja kaamea velho Sombe? Alkaa huima ja vaarallinen seikkailu, johon kietoutuvat niin viidakon eläimet, pygmien esi-isien henget kuin viisas ja peloton Nana-Asante, kylän syrjäytetty kuningatar.

Chileläissyntyinen Isabel Allende on Latinalaisen Amerikan tunnetuin naiskirjailija. Pygmien metsä päättää seikkailua ja fantasiaa yhdistävän nuortensarjan, jossa aiemmin ovat ilmestyneet kirjat Petojen kaupunki ja Kultaisen lohikäärmeen valtakunta.

(muokattu 08.07.2017)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Gregor ja rottien koodi (Alismaan tarinat, #5)Gregor ja Turman ennustus (Alismaan tarinat, #2)Lumottu lehmus (Tuomas Karhumieli ja Anni Unennäkijä - trilogia, #3)Punainen pyramidi (Kanen aikakirjat, #1)Historian vartijat: Circus Maximus (Historian vartijat, #2)
Paikalla 40 vierailijaa
Uusin jäsen: Ville Suur-Askola
Jäseniä yhteensä: 9109