Arvaamaton aikamatka (Ville ja Laura, #2)
Keskiarvo 3.50
3.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (10)
Kirjahyllytilastot

Arvaamaton aikamatka

Ritva Toivola
Julkaistu: syyskuu 7, 2005 (Tammi)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, lapset
Avainsanat: aikamatkustus, kotimainen

Kansi: Janne Harju. Sidottu.

Ritva Toivolan uudessa nuorten scifi-romaanissa Villen sylimikro alkaa yllättäen toimia aikakoneena. Sen avulla hän pääsee ystävänsä Lauran kanssa hiidenkirnun kautta huikealle seikkailulle tulevaisuuteen.

Vuonna 2112 moni asia on toisin kuin nykyään. Suuri osa Suomen järvistä on muutettu kalankasvatusaltaiksi ja viljan sijasta viljellään biomuokattuja metsämarjoja ja sieniä. Autoja on vähän, joka paikkaan kuljetaan helikoptereilla tai junilla. Helsingin Mannerheimintiekin on kävelykatu! Ihmisille on heti syntymän jälkeen asennettu dana-anturi, joka toimii tunnistimena, passina ja jopa maksukorttina, eikä kukaan selviä ilman sitä.

Jännittävän seikkailunsa aikana ystävykset tutustuvat sekä asuntovaunuillaan yhtä mittaa muuttaviin työläisiin että superrikkaisiin palvelijoita pitäviin ihmisiin ja ajan moniin outoihin ilmiöihin. Kaiken lisäksi kaukaa ulkoavaruudesta on juuri löydetty ensimmäinen Maan kaltainen planeetta! Ville ja Laura ovat ennestään tuttuja kirjasta Salaiset aikamatkat, jolle Arvaamaton aikamatka on itsenäinen jatko-osa.

muokattu 26.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

SalaisuuksiaPioneerit (Kepler62, #4)Virus (Kepler62, #5)Tommi Tähtinen ja avaruustautiLåhtölaskenta (Kepler62, #2)
Paikalla 1 jäsen ja 43 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: Ilona
Jäseniä yhteensä: 9574