Arvaamaton aikamatka (Ville ja Laura #2) - Ritva Toivola7.00

Kansi: Janne Harju. Sidottu.

Ritva Toivolan uudessa nuorten scifi-romaanissa Villen sylimikro alkaa yllättäen toimia aikakoneena. Sen avulla hän pääsee ystävänsä Lauran kanssa hiidenkirnun kautta huikealle seikkailulle tulevaisuuteen.

Vuonna 2112 moni asia on toisin kuin nykyään. Suuri osa Suomen järvistä on muutettu kalankasvatusaltaiksi ja viljan sijasta viljellään biomuokattuja metsämarjoja ja sieniä. Autoja on vähän, joka paikkaan kuljetaan helikoptereilla tai junilla. Helsingin Mannerheimintiekin on kävelykatu! Ihmisille on heti syntymän jälkeen asennettu dana-anturi, joka toimii tunnistimena, passina ja jopa maksukorttina, eikä kukaan selviä ilman sitä.

Jännittävän seikkailunsa aikana ystävykset tutustuvat sekä asuntovaunuillaan yhtä mittaa muuttaviin työläisiin että superrikkaisiin palvelijoita pitäviin ihmisiin ja ajan moniin outoihin ilmiöihin. Kaiken lisäksi kaukaa ulkoavaruudesta on juuri löydetty ensimmäinen Maan kaltainen planeetta! Ville ja Laura ovat ennestään tuttuja kirjasta Salaiset aikamatkat, jolle Arvaamaton aikamatka on itsenäinen jatko-osa.

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
KAMPANJA: Storytelissä pidennetty ilmainen kokeilujakso 30 päiväksi!

Julkaistu: syyskuu 7, 2005
Kustantaja: Tammi
Tyylit: scifi, lapset
Avainsanat: aikamatkustus, kotimainen
Arvosanalla: 7.00/10
Arvosanoja: 10
Muokattu: joulukuu 26, 2014

Ville ja Laura -kirjasarja

Salaiset aikamatkat (Ville ja Laura #1)7.06
Arvaamaton aikamatka (Ville ja Laura #2)7.00