Noitatuulen kuiskaus

Anna Dale
fantasia, nuoret, seikkailu
Noitatuulen kuiskaus - Anna Dale5.56

Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Tarja Rouhiainen. Sidottu.

Joe suunnittelee viettävänsä joulunpyhät leppoisasti isänsä ja koiransa kanssa, mutta yllättävä onnettomuus pakottaakin isän lähtemään Skotlantiin. Vastahakoinen Joe joutuu matkustamaan Canterburyyn, missä hänen äitinsä asuu uuden miehensä ja heidän erikoislaatuisen tyttärensä Esmen kanssa. Joe lähtee matkaan, mutta jää junasta väärällä asemalla merkillisen matkatoverinsa yllytyksestä.

Tästä alkaa seikkailu, jossa Joe ja hänen uusi ystävänsä, noitatyttö Twiggy, joutuvat mielikuvituksellisten tapahtumien pyörteisiin. Yhdessä he jäljittävät maailman mahtavimmasta noitakäsikirjasta puuttuvaa sivua. Englannin noidat ovat vakuuttuneita, että sivu on joutunut vääriin käsiin, ja jos sitä ei pian löydetä, kauhea loitsu langetetaan koko maailman päälle.

Noitatuulen kuiskaus on kekseliäs ja juuri sopivan jännittävä noitafantasia, joka sopii mainiosti myös ääneen luettavaksi.

Arvosana kirjalle


Julkaistu: marraskuu 2, 2005
Kustantaja: Tammi
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: noidat
Alkuperäinen nimi: Whispering to Witches
Arvosanalla: 5.56/10
Arvosanoja: 49
Tietoja päivitetty kesäkuu 12, 2016

Kirja-arvioita

6/10 |
elokuu 07, 2014
Kirja piti lukijan otteessaan tosin olisin kaivannut enemmän käänteitä itse tarinaan. Loppu oli kuitenkin koskettava kun kaikki loksahti yhteen. :)
5/10 |
helmikuu 28, 2014
Kuten edellisessä arvostelussa sanottiin, tätä kirjaa on vaikea arvostella, koska ainoat sanat, jotka tulevat mieleen tästä ovat: "Ihan kiva". Tässä kirjassa ei ollut mitään erikoista, jännittävää tai pelottavaa. Noitatuulen kuiskaus on ...
5/10 |
helmikuu 28, 2014
Tämä kirja oli ihan kiva. Tämä kirja oli pakko lukea. Se näytti kiinnostavalta, mutta ennalta-arvattava kirja. "Ihan ok" tai "nääh" kuvaa hyvin tuntemuksiani tästä. En suosittele.
4/10 |
maaliskuu 28, 2007
Tämä kirja oli määritelmä ilmaisulle ”ihan kiva”. Ja sellaisena vaikea arvioitava – tästä on vaikea keksiä mitään kummallisempaa sanottavaa. Päähenkilö on nuori Joe Binks, jonka vanhemmat ovat eronneet. Joe asuu isänsä kanssa ...