Piilomaan pikku aasi
Keskiarvo 4.06
4.06 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (25)
Kirjahyllytilastot

Piilomaan pikku aasi

Lea Pennanen
Julkaistu: 1968 (Otava)
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: lapset
Avainsanat: sadut, tv-sarja

Kuvitus: Maija Karma. Sidottu. 1. painos 1968. 5. painos 2004.

Piilomaa oli onnellinen paikka, kunnes velho Mukkelis Muuli Kadehtija valloitti sen. Aasiruhtinas vangittiin, eikä kukaan muu voinut Piilomaata pelastaa kuin Pikku aasi.

(muokattu 29.04.2016)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Prinssi Ahava ja valtaistuimen salaisuus (Patarania, #2)Ella Aura ja kolmastoista haltia (Ella Aura, #2)Muumilaakson marraskuu (Muumikirjat, #11)Haastava tehtävä (Keijut, #9)Uusia satuja ja runoja lapsille, pienille ja suurille

Kirja-arvioita (2)

ShadowMaker avatar
Kirjoittanut ()
3.0
Mummolassa isovanhempani lukivat tätä uein minulle. Kirja on jättänyt lapsuuteeni ihania muistoja, niitä joissa vain istuu rauhassa sohvalla ja kuuntelee tarinaa. Minua viehätti kirja suuresti. Piilomaa tuntui pienenä paikalta, jonne olisi ihana muuttaa. Niin kuin monet muutkin kirjojen tapahtumapaikat.
Lyffe avatar
Kirjoittanut ()
5.0
Rakastin tätä kirjaa pienenä ja rakastan edelleen, koska tällä on paljon tunnearvoa. Piilomaan pikku aasi olikin pitkään lempikirjani. Olen lukenut tämän useasti, ja joka kerta olen ihmetellyt kirjan tapahtumarikasta ja nerokasta juonta. Hahmotkin ovat rakastettavia ja sympaattisia. Olen lukenut myös monta muuta Lea Pennasen kirjaa pienenä, ja vaikka ne kaikki ovat olleet ihastuttavia, mikään ei vedä vertoja Piilomaan pikku aasille.
Paikalla 2 jäsentä ja 63 vierailijaa
Jussi, LordStenhammar
Uusin jäsen: Elina
Jäseniä yhteensä: 8700