Kulkuriplaneetta
Keskiarvo 2.81
2.81 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (31)
Kirjahyllytilastot

Kulkuriplaneetta

Greg Bear
Julkaistu: 2000 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Rogue Planet
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifiavaruusooppera
Avainsanat: star wars

Alkuteos ilmestynyt 2000. Suomentanut Ilkka Äärelä. Kannen kuvittajaa ei ole merkitty. Itsenäinen jatko-osa teokselle Pimeä uhka. Sidottu.

Zonama Sekot -planeetalla valmistetaan galaksin nopeimmat avaruusalukset. Vuosi sitten planeetalle lähetetty jediritari Vergere ei koskaan palannut takaisin. Obi-Wan Kenobi ja nuori Anakin Skywalker saavat tehtäväkseen selvittää hänen kohtalonsa.

He tutustuvat planeettaan, jonka kaltaista ei ole missään muualla. Kaikki valmistuvat avaruusalukset ovat planeetalla elävien organismien muovaamia.

Anakinin matka planeetan tuntemattomalle puolelle johdattaa hänet hämmästyttävien salaisuuksien äärelle. Mutta planeetan salaisuuksia tavoittelevat myös Kauppaliiton kätyrit ja liittolaiset. Voiman tasapaino on vaarassa järkkyä ennennäkemättömällä tavalla...

Kulkuriplaneetta on itsenäinen jatko-osa viime vuoden suosituimmalle elokuvalle Star Wars Episodi 1: Pimeä uhka sekä samannimiselle kirjalle. Kirjan tapahtumat sijoittuvat Episodi 1:n ja 2:n välille.

Greg Bear on tunnettu scifi-kirjailija, joka on palkittu arvostetuilla Nebula- ja Hugo-palkinnoilla.

(muokattu 18.03.2016)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Star Wars: Tähtien sodan kuvitettu opasThe Force Awakens: KuvasanakirjaThe Last JediStar Wars: Galaktiset taistelutThe Force Awakens: Uskomattomat alukset
Paikalla 2 jäsentä ja 42 vierailijaa
Luke jäpä, Iivari
Uusin jäsen: Luke jäpä
Jäseniä yhteensä: 9110