Varkaiden kaupunki (Taistelupeli, #5)
Keskiarvo 3.00
3.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (6)
Kirjahyllytilastot

Varkaiden kaupunki

Ian Livingstone
Julkaistu: 1988 (Otava)
Alkuperäinen nimi: City of Thieves
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1983. Suomentanut Anton Lehmus. Kuvittanut Iain McCaig. Nidottu.

Uusi huima taistelupeli! Lähde mukaan kihelmöivään seikkailuun, jonka sankari olet sinä itse. Kirjan lisäksi et tarvitse muuta kuin kaksi arpakuutiota, lyijykynän, pyyhekumin - ja rohkeaa mieltä.

Olet seikkailija taikuuden ja hirviöiden maailmassa, jossa henkesi on nokkeluutesi ja miekankäyttötaitosi varassa. Saavut Silvertonin kaupunkiin, jonka ylle Yön ruhtinas Zanbar Luu on langettanut kirouksensa. Vain vanha, kokenut velho Nikodemus kykenee kukistamaan Zanbar Luun. Mutta Nikodemus asuu Varkaiden kaupungissa, jonne ovat kerääntyneet kaikki mahdolliset merirosvot, ryövärit, salamurhaajat, varkaat ja pahantekijät.

Uskallatko sinä lähteä hakemaan Nikodemusta Varkaiden kaupungista, johon yksikään täysjärkinen ihminen ei vapaaehtoisesti astu?

(muokattu 26.03.2017)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Thorin vasara (Magnus Chase, #2)Hiljaisuus (Langennut enkeli, #3)Mimirin lähde (Matka Asgårdiin, #2)Tuhatkuolevan kirousRautakoe (Magisterium, #1)

Kirja-arvioita (1)

Kuruwin avatar
Kirjoittanut ()
2.0
Sarjan viidestä suomennetusta osasta neljä tuli kakarana selattua läpi. Jokainen osa osasi olla halpamainen vaiheessa tai toisessa mutta ainoastaan varkaiden kaupunki jätti itselleni pahan maun suuhun. Kirjan viimeinen taistelu on todella halpamaisesti toteututtu. Loppuun pääse helposti saamatta tiettyjä valmiuksia jotta pahiksen voi kukistaa. Kaupungista kun joutuu ulos niin sinne ei ole paluuta eli peli on käytännössä hävitty ellet onnistunut mennä tasan sitä oikeaa polkua ... (lisää)
Paikalla 2 jäsentä ja 54 vierailijaa
karivaan, Pyrexia
Uusin jäsen: Eva Immonen
Jäseniä yhteensä: 9017