Sydänkäpyseni
Keskiarvo 3.00
3.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (2)
Kirjahyllytilastot

Sydänkäpyseni

Peter James
Julkaistu: 1992 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: Sweet Heart
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu

Alkuteos ilmestynyt 1990. Suomentanut Tauno Peltola. Sidottu, kansipaperi.

Kihelmöivän jännittävä kertomus jälleensyntymisen salaisuuksista – ei iltalukemiseksi

Kun Charley näkee idyllisen myllytalon monine ulkorakennuksineen, lampineen ja solisevine puroineen, hänet valtaa outo tunne – aivan kuin hän olisi ollut siellä ennenkin. Mutta hän tietää varmasti, ettei ole ollut.

Charley ja hänen asianajajamiehensä Tom muuttavat kuitenkin myllytaloon, Elmwood Milliin. Mutta silloin kauhistuttavat muistot edellisestä elämästä alkavat vainota Charleyta toden teolla. Ne muuttuvat aina vaiti elävämmiksi ja pelottavammiksi, ja niille on yhä vaikeampi keksiä luonnollista selitystä.

Lopulta Charley turvautuu hypnotisoijan apuun, mutta jokainen istunto päättyy pelkoon ja uhkaan. Hänen menneisyydessään on selvästi jotain, joka ei halua tulla päivänvaloon, joka on ollut turvallisesti haudattuna hänen mieleensä – aina tähän asti. Menneitä penkoessaan hän tulee vahingossa avanneeksi Pandoran lippaan. Nyt sitä on myöhäistä sulkea – kauhu on päässyt valloilleen.

muokattu 29.05.2010

Muita kirjoja joista saatat pitää

Sukupolvi Z: Zombisodan aikakirjatThe Walking Dead: Toinen kirja (The Walking Dead, #2)LintuhäkkiTaistelu aamunkoitteessa (Darren Shanin tarina, #9)Haiseva käsi (Uhriniituntakainen, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 44 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: Tino Vehoniemi
Jäseniä yhteensä: 9367