Luurankorannikko
Keskiarvo 1.00
1.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (1)
Kirjahyllytilastot

Luurankorannikko

Geoffrey Jenkins
Julkaistu: 1960 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: A Twist of Sand
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, jännitys, seikkailu
Avainsanat: elokuva

Alkuteos ilmestynyt 1959. Suomentanut Aaro Vuoristo. Sidottu, kansipaperi.

”Pelon mestariksi” kutsutun tekijän seikkailuromaani vie lukijan Lounais-Afrikan vaarallisimmalle rannikolle, jossa maa tihkuu rikkauksia, öljyä ja timantteja, mutta josta vain harva on palannut elävänä. Sillä joka sinne saapuu täytyy olla tähtäimessä todella isoja kaloja.

Millaisia, sen tietää vain tarinan kovaotteinen sankari, joka tulee paikalle hienossa troolarissa ja on kalastelevinaan. Mutta pian alkaa todella hiuksia nostattava retki pitkin joenuomaa. Kirottu rannikko vaatii veronsa ja jännitys kohoaa sietämättömyyden rajoille.

muokattu 14.11.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Biggles TiibetissäRadiosalapoliisit kuoleman kynnykselläEliminaatio (Death Note, #10)Tuhat ruumisarkkua (The Man from U.N.C.L.E., #1)Kuu itkee verta

Kirja-arvioita (1)

Attilius avatar
Kirjoittanut
1.0
Merikuvaukset päteviä, kirjoittaja ilmeisesti hyvinkin kokenut merenkävijä. Siinä olivatkin kirjan ansiot. Tarina on kauttaaltaan epäuskottava, henkilöhahmot läpikuultavan ohuita ja juonenkäänteet teennäisiä. Omituisia väkivallanpurkauksia ei juurikaan perustella. Merikuvauksia lukuunottamatta roskaa isolla r-kirjaimella.
Paikalla 59 vierailijaa
Uusin jäsen: Maria Tiktok
Jäseniä yhteensä: 9582