Vampyyrien maa (Valitse oma seikkailusi, #4)
Keskiarvo 3.25
3.25 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (2)
Kirjahyllytilastot

Vampyyrien maa

Tony Koltz
Julkaistu: 1986 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Vampire Express
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 1984. Suomentanut Henrik Karri. Sidottu.

Sinua on jo kauan askarruttanut se, onko vampyyrejä todella olemassa. Kun Andrew-eno kutsuu sinut luokseen Romaniaan osallistumaan vampyyrien maahan tehtävään tutkimusmatkaan, et voi vastustaa kiusausta. Jo junamatkalle saat seuraksesi kaksi retkikunnan jäsentä. Mutta sitten toinen heistä katoaa. Joudut valitsemat lähdetkö etsimään häntä vai et. Ja valinnallasi voi oi arvaamattomat seuraukset.

Tässä kirjassa tarinan kulku riippuu valinnoista, joita teet. Päästyäsi yhden tarinan loppuun voit palata uudelleen alkuun. Valitsemalla nyt eri vaihtoehdon olet jälleen mukana uudessa seikkailussa. Hauskaa, yllätystä jännitystä riittää – sillä et voi arvata, mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan.

muokattu 13.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Isadella: Sydän murskana (Isadella, #2)Bree Tannerin lyhyt elämäTaivaallisen tulen kaupunki (Varjojen kaupungit, #6)Valittu (Yön talo, #3)Tuhkakaupunki (Varjojen kaupungit, #2)

Kirja-arvioita (1)

Adolfina Romanov avatar
Kirjoittanut
4.5

Tämä on todella mielenkiintoista luettavaa. Viehättävä idea, olen viihtynyt kirjan parissa jo lukuisten tarinoiden ajan ja havainnut tämän soveltuvan myös ystävän kanssa luettavaksi. Yhäkin tuntuu sikiävän uusia seikkailuja, vaikka tämä on ohut kirja! Julkaisusta kyllä tekee mieli vinkua: sivunumerot eivät pidä aina paikkaansa! Kamalaa kun tarina keskeytyy välillä.

Paikalla 26 vierailijaa
Uusin jäsen: sulavsalim
Jäseniä yhteensä: 9559