Lohikäärmeentappaja
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Kirjahyllytilastot

Lohikäärmeentappaja

Christer Persson
Julkaistu: 1971 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Drakdödaren
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia

Alkuteos ilmestynyt 1969. Suomentanut Ulf Erik Qvickström.

Arvostatteko luonnon rauhaa ja koskemattomuutta? Oletteko sitä mieltä, että ympäristöä on suojeltava ja luonnon tasapaino säilytettävä? Jos vastaatte myönteisesti, tämä on kirja teille.

Vai katsotteko, että lentokoneen jyrinä on korvalle kauniimpaa kuin linnunlaulu, että moottoritien kohina on miellyttävämpää kuin metsän suhina, että parempi on tankkialusten lipua vesiä, joissa kalat nyt uivat? Jos katsotte, niin silloinkin tämä on kirja teille.

Entä kiinnostaako teitä tietää, miten herkkä on lapsen kokemusmaailma? Miten kipeästi ja syvästi lapsi tiedostaa? Haluatteko nähdä, miten kauniisti taitava kirjailija tämän maailman välittää, kokea korkeatasoisen ja vaikuttavan lukuelämyksen? Jos haluatte, niin tässä on kirja teille: Christer Perssonin Lohikäärmeentappaja.

Kaksikymmentäviisivuotiaan Perssonin esikoisromaani, kuvaus tämän ajan Pyhän Yrjänän taistelusta näennäisedistyksen lohikäärmettä vastaan, sai ruotsalaisessa lehdistössä loistavan vastaanoton ja arvotetun Aftonbladetin palkinnon.

muokattu 18.05.2013

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ikuisuus (Väristys, #3)Varjojen kaupungit I–IIISmaragdiatlas (Kirja aikojen alusta, #1)Artemis Fowl: Atlantiskompleksi (Artemis Fowl, #7)Siivekäs kuolema ja muita kertomuksia (H. P. Lovecraftin kootut teokset, #5)
Paikalla 2 jäsentä ja 24 vierailijaa
Mustelmann, Iivari
Uusin jäsen: Maria Ketola
Jäseniä yhteensä: 9451