Bill, Linnunradan sankari zombievampyyrien planeetalla (Bill – Linnunradan sankari, #5)
Keskiarvo 2.92
2.92 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (12)
Kirjahyllytilastot

Bill, Linnunradan sankari zombievampyyrien planeetalla

Harry Harrison, Jack C. Haldeman II
Julkaistu: 1998 (Like)
Alkuperäinen nimi: Bill, the Galactic Hero on the Planet of Zombie Vampires
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifisotilasscifi
Avainsanat: satiiri

Alkuteos ilmestynyt 1991. Suomentanut Pekka Markkula. Kannen kuva: Michael W. Kaluta ja Steve Fastner. Kannen suunnittelu: Kari Puikkonen. Nidottu.

BILL – täydellinen avaruussotilas; iso, vahva ja aivopesty. Hän omistaa peräti kaksi oikeaa kättä (Billin sotilastervehdys on erityisen vaikuttava) sekä jalan, joka uhkaa muuttua elefantin jalaksi. Ongelmana on löytää tarpeeksi iso kenkä, koko 46 ei todellakaan enää sovi.

BILL – täydellinen mies Bounty-nimiselle avaruusalukselle. Kohti Chingerin sotaa matkaavan kelpo aluksen ruokavalio osoittautuu vähemmän vaihtelevaksi ja miehistön muodostavat suoraan vankimielisairaalasta haalitut mielipuolet.

BILL, LINNUNRADAN SANKARI – hän on täällä taas, hurjempana kuin koskaan ja kohtaa nyt uransa kammottavimman vieraan elämänmuodon. Hän tekisi mitä tahansa pelastaakseen nahkansa – mutta kapina? Avaruusalus Bountylla?

muokattu 17.04.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Terveiset KutturastaKolmas tasavaltaPerinnevanhuksetIron Sky: Renaten tarinaAvaruuden kauppamiehet

Kirja-arvioita (1)

Maailmanherra avatar
Kirjoittanut
3.0
Rehellisesti sanottuna, Bill Linnunradan sankari on ensimmäisen osan jälkeen ollut kaikkein halvinta, mauttominta ja typerint alelaareista koluttua kioskikirjallisuutta joka ei yllä lähellekkään Jerry Cottonin tai Teräsrotan näppärää sanailua. Viidennessa osassa on kuitenkin yllättävän paljon pointtia, lähinnä sattuman kautta. Sattuinpa juuri katsomaan Alien elokuvat juuri ennen kirjan lukemista. Tämä osui nappiin kyseessä olikin ihan mainio vampyyrien planeetta ja alien ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 28 vierailijaa
sterle
Uusin jäsen: Mona
Jäseniä yhteensä: 9663