Barry Trotter ja tarpeeton jatko-osa (Barry Trotter, #2)
Keskiarvo 2.61
2.61 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (18)
Kirjahyllytilastot

Barry Trotter ja tarpeeton jatko-osa

Michael Gerber
Julkaistu: lokakuu 31, 2006 (Sammakko)
Alkuperäinen nimi: Barry Trotter and the Unnecessary Sequel
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: harry potter, huumori

Alkuteos ilmestynyt 2003. Suomentanut Jussi Pelkonen. Sidottu.

Maailman ärsyttävin velho palaa kuin krooninen ihottuma! Nyt 38-vuotias Barry Trotter (joka käyttäytyy kuin 11-vuotias) on palannut Pötymähkän noitumisen ja velhoilun kouluun. Hän ja hänen vaimonsa Ermine Cringer ovat tulleet jättämään sinne mäskejä rakastavan 11-vuotiaan poikansa Nigelin (joka käyttäytyy kuin 38-vuotias), joka on suunnilleen yhtä maaginen kuin muovihaarukka.

Michael Gerber on amerikkalainen humoristi, jonka tarinoita ovat aiemmin julkaisseet monet lehdet, kuten The New Yorker, Playboy ja The Wall Street Journal. Lisäksi hän on kirjoittanut sketsejä Saturday Night Live -sarjaan. Sammakolta ilmestyy syksyllä 2007 kolmas Barry Trotter. Huhtikuussa 2006 ilmestyi parodia huippusuositusta Narnia-kirjasarjasta nimellä Blarnia.

muokattu 07.07.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hirmurykmentti (Kiekkomaailma, #28)Vapaat pikkumiehet (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #2)Niistäjä (Kiekkomaailma, #33)Konttaava koomikkoElefantti

Kirja-arvioita (1)

Truuners95 avatar
Kirjoittanut
5.0

Tämäkin Barry Trotter osa oli mielenkiintoinen. Sukupolvien kokemat erillaiset kouluympäristöt Pötymähkässä saivat minussa aikaan nostalagian tunnetta, kun olen nähnyt mihin suuntaan oma peruskoulu on mennyt sieltä lähdettyäni. Barryn Lonille sanelemat muistelmat olivat myös hauskaa luettavaa, koska ne kertoivat parin Harry Potter kirjan tapahtumat omalla tavallaan.

Paikalla 1 jäsen ja 42 vierailijaa
Lyyskis
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376