Konekiväärejä keijusaarella (Everworld, #11)
Keskiarvo 2.92
2.92 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (48)
Kirjahyllytilastot

Konekiväärejä keijusaarella

K. A. Applegate
Julkaistu: tammikuu 12, 2006 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Mystify the Magician
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: keijut

Alkuteos ilmestynyt 2001. Suomentanut Ulla Lempinen. Nidottu.

Paikka jota ei pitäisi olla olemassa.
Mutta on silti.
Olentoja joita ei voi olla.
Mutta on silti.
Paikka jossa kaikki unet ja painajaiset ovat hyvin todellisia –
ja usein tappavia.
Tervetuloa maailmaan nimeltä…
EVERWORLD.

Christopher, Jalil, April, David ja Senna haaksirikkoutuvat nuhjuiselle hiekkarannalle. Viehättävä Etain-neito johdattaa heidät kuninkaalliseen kotikaupunkiinsa, ja muinaista Irlantia muistuttavassa Merlinin valtakunnassa Christopher tajuaa olevansa rakastunut. Pyhän saaren druidit puolestaan kiinnostuvat vanhan maailman ”profeetoista”, joiden tiedetään jo tuottaneen keijujen käyttöön mullistavia keksintöjä.

Kun hovin uskollinen Lorg-jättiläinen löytyy tuntemattomalla taialla surmattuna, rauhanomaisen yhteisön elämä järkkyy. Pelastuakseen yhä sotkuisemmasta valheiden verkosta muut nuoret ilmiantavat vallan ja väkivallan sokaiseman Sennan.

Merlinin polut ovat arvaamattomat, mutta kuinka Galahadin miekka, keijujen nuolet ja kuningas Camulosin urhoolliset ritarit pärjäävät kaupunkisodassa – Sennaa ja hänen senniittiarmeijaansa vastaan?

muokattu 08.02.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tulimieli (Kapinaenkelit, #1)Verikivi (Kapinaenkelit, #2)13 salaisuutta (Keijutrilogia, #3)Artemis Fowl: Atlantiskompleksi (Artemis Fowl, #7)Loputtomasti (Paranormaali, #3)

Kirja-arvioita (1)

Jackalbury avatar
Kirjoittanut
1.0
En pitänyt tästä Everworldin osasta yhtään, hermostuin ja tylsistyin kirjaan jo alkulukujen aikana ja luin keskikohdat loikkimalla eteenpäin. Ainoastaan loppuhuipennus herätti mielenkiintoa edes rippusen, muuten kirja jatkoi sitä samaa rataa mitä muutkin Everworldit, mitään kovin yllättävää ei ilmennyt ja juoni lisäksi muistutti todella paljon amerikkalaisen nuorten tv-sarjan juonta, eli ei kovin korkea lentoista tai saati tasokastakaan. Suosittelen vain aiemmat osat ... (lisää)
Paikalla 5 jäsentä ja 68 vierailijaa
Louhikäärme, Eija, Jukuke, LordStenhammar, Fievre
Uusin jäsen: Spaced_out
Jäseniä yhteensä: 9319