Dinosaurusten aikaan (Megamorphs, #2)
Keskiarvo 3.54
3.54 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (45)
Kirjahyllytilastot

Dinosaurusten aikaan

K. A. Applegate
Julkaistu: helmikuu 23, 2006 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: In the Time of Dinosaurs
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1998. Suomentanut Tapani Bagge. Nidottu.

Täällä vanhalla kunnon Maa-planeetalla tapahtuu kaikenlaista. Sellaista mistä suurin osa ihmisistä ei ikinä uneksiakaan. Sellaista, että jos siitä kertoisi ihmisille, he sanoisivat: ”Joo, ihan varmasti. Haluatko sovittaa tätä pakkopaitaa?”

Maata valloitetaan. Ei millään sädeaseita laukovilla avaruusaluksilla. Tai siis kyllä avaruusaluksilla, mutta enimmäkseen yeerkit eivät juuri käytä sädeaseita.
Yeerkit ovat loisia...


Marco ja animorift muuntautuvat pullonokkadelfiineiksi päästäkseen tutkimaan tarkemmin uponnutta ydinsukellusvenettä. Mutta sitten räjähtää, ja animorfit päätyvät miljoonien vuosien päähän – dinosaurusten aikaan...

Animorfit seikkailevat nyt myös Megamorphs-sarjassa, jossa on ilmestynyt tähän mennessä neljä kirjaa. Jokaisessa kirjan luvussa kertojana toimii vuorollaan joku tutuista animorfeista; Rachel, Tobias, Cassie, Marco tai Ax. Sopii sekä vannoutuneille faneille että niille, joille Animorphit ovat vielä tuiki tuntemattomia!

muokattu 13.01.2009

Muita kirjoja joista saatat pitää

Toisaalla (Jäljellä/Toisaalla, #2)Kuka on Jenna Fox?Viillot (Viillot, #1)Viimeinen tähti (5. aalto, #3)Viallinen (Viallinen, #1)
Paikalla 44 vierailijaa
Uusin jäsen: jouko Salonen
Jäseniä yhteensä: 9388