Kolkko aavekoira (Goosebumps, #17)
Keskiarvo 2.62
2.62 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (57)
Kirjahyllytilastot

Kolkko aavekoira

R. L. Stine
Julkaistu: kesäkuu 13, 2006 (Sanoma Magazines Finland)
Alkuperäinen nimi: The Barking Ghost
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1995. Suomentanut Marja Helanen-Ahtola. Sidottu.

Cooper on aina ollut aikamoinen pelkuri, sen tietävät kaikki. Mutta vasta kun hänen perheensä muuttaa uuteen taloon syvälle metsän siimekseen, hän saa todellisia pelonaiheita. Uusi talo on iso ja pelottava. Siellä natisee ja öisin pihalta kuuluu outoja ääniä. Aivan selvästi joku lymyilee hänen ikkunansa takana, tumma hahmo vaanii pihalla ja metsässä asuu kiiluvasilmäisiä hirviöitä!

Cooper on hädissään, mutta kukaan ei ota häntä tosissaan. Toisaalta, eihän kukaan muu ole ollut kuulemassa verta hyytävää ulvontaa yön pikkutunneilla. Eivätkä muut ole myöskään törmänneet kahteen julmannäköiseen, vihaisesti murisevaan koiraan, jotka olivat raadella hänet hengiltä...

(muokattu 11.06.2014)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Darlah: 172 tuntia KuussaDomowikKymnaasiPaniikkipuiston kadut (Goosebumps: Kauhumaa, #12)Oho, mitkä voimat! (Goosebumps: Kauhumaa, #10)

Kirja-arvioita (5)

Petotar-90 avatar
Kirjoittanut ()
5.0
Olen muistaakseni nähnyt tämän elokuvana joskus FoxKids kanavalla, mutta en ole ihan varma... Mutta mielestäni tämä on todella hyvä.. niinkuin kaikki R.L Stinen kirjat muutenkin(lähes kaikki) Itse rakastan kauhua todella paljon enkä saa siitä riittämiin lainkaan. Tämän aion vielä lukea ja ostaa itselleni myös... =)
Mai00 avatar
Kirjoittanut ()
3.5
Olen samaa mieltä Camilan kanssa; Mukava kokonaisuus, hyvä alku ja hassu loppu.
Camila avatar
Kirjoittanut ()
5.0
kolkko aavekoira oli tosi hyvä.kirjassa oli hyvä alku ja hassu loppu. maaorava juttu oli hauska.
rudi92 avatar
Kirjoittanut ()
2.0
Aika tylsä. Ekalla lukukerralla oli tosi hyvä, mutta toisella tylsä. Päähenkilö oli aika ärsyttävä, mutta loppu oli tosi hyvä. Siitä kaksi tähteä.
Cavus avatar
Kirjoittanut ()
2.0
R. L. Stinen käsialan tunnistaa kyllä heti, kun kirjaa alkaa lukemaan. Vaikka pidän Stinen teoksista hyvin paljon, silti tämä ei vastannut odotuksiani, sillä tämä oli mielestäni jotenkin liian ''lapsellinen'' ja sekava. Sain kuitenkin luettua kirjan loppuun asti, vaikka muutaman kerran teki mieli luovuttaa. Päähenkilö ei oikein napannut, ja hänen luonnettaan korostettiin ainakin kirjan alussa mielestäni ehkä liiankin kanssa. Kuitenkin olen tyytyväinen, että luin kirjan, ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 77 vierailijaa
Mopsax :D
Uusin jäsen: Mopsax :D
Jäseniä yhteensä: 9053