Myrskynmetsästäjä (Tarinoita Maan reunalta, #2)
Keskiarvo 3.98
3.98 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (28)
Kirjahyllytilastot

Myrskynmetsästäjä

Paul Stewart, Chris Riddell
Julkaistu: elokuu 7, 2006 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Stormchaser
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1999. Kuvittanut Chris Riddell. Suomentanut Tiina Ohinmaa. Sidottu.

”Se on Suurmyrsky!” kapteeni karjui. ”Nyt lähdetään myrskynmetsästykseen!”

Pajun lupaavasti alkanut ura ilmarosvojen Myrskynmetsästäjä-aluksen ruorimiehenä saa ikävän kolauksen, kun arvokas rautapuulasti menetetään hänen tunarointinsa takia. Ahneudestaan kuulu laivanvarustaja Äiti Hevonsulka tarjoaa vielä mahdollisuuden kuitata vahingot, mikäli kapteeni Pilvisusi vain suostuu purjehtimaan Suurmyrskyn silmään ja kaappaamaan pahamaineisen Hämärikön aarrelastin. Väärissä käsissä arvokas myrskyfraksi osoittaisi tuhovoimansa, mutta oikein käytettynä se puhdistaisi Alakaupungin saastuneet vesivarat ja pelastaisi ankkuriketjuin kahlehditun Santafraxin kaupungin leijumasta tiehensä.

Pilvisusi ei halua värvätä poikaansa kaikkien aikojen vaarallisimman ilmarosvoreissunsa miehistöön, mutta sehän ei suinkaan estä nuorta huimapäätä tarttumasta salakuljettajan ”ystävälliseen” tarjoukseen.

Myrskynmetsästäjä on hurmaavan huikea seikkailutarina paikkaansa etsivästä nuorukaisesta, ylpeydestä ja anteeksiannosta. Itsenäinen kertomus jatkaa Tarinoita Maan reunalta -sarjaa, jonka ensimmäinen osa Sysimetsän poika ilmestyi 2005.

muokattu 22.01.2009

Muita kirjoja joista saatat pitää

Jäälaiva (Taika-akatemia, #2)Klaanien laki (Soturikissat: Klaanien kirjat, #2)Iltatähden kilta (Myyttihovi, #2)Auringonnousu (Soturikissat: Kolmikon mahti, #6)Vaihdokas (The Body Jumper, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 42 vierailijaa
Wanda
Uusin jäsen: jouko Salonen
Jäseniä yhteensä: 9388