Täyttä pimeyttä Xhafoniin!

Taina Haahti
scifi, nuoret
Täyttä pimeyttä Xhafoniin! (Ufo tapaus #2) - Taina Haahti6.00

Kuvitus: Sami Saramäki. Päällys: Sami Saramäki ja Taina Haahti. Sidottu.

Zpurg soikoon!

Oton muisti on alkanut pätkiä ja koulu sujua surkeasti. Hänen paras ystävänsä Peppi on muuttamassa toiselle paikkakunnalle, eikä Tiirasilla majailleesta avaruuskaveri Anterosta ole kuulunut höykäsen pöläystä neljään kuukauteen. Liekö kuvittelua vai ei, mutta yhtäkkiä masentunut Otto huomaa tähtien kirmailevan taivaalla SOS-muodostelmassa. Kuka oikein pyytää apua, keneltä ja minkä takia?

Eräänä iltana Otto ja Peppi saavat vieraita, jotka eivät olekaan ihan keitä tahansa. Xgronx ja Föf, heidän xhafonilaiset kaksoisolentonsa, ehdottavat pientä visiittiä 80 valovuoden päähän Reguluksen aurinkokuntaan.

Kun Otto ja Peppi matkaavat Super-Eggh Kolmosella kohti Xhafonia, heidän tosielämän tuuraajansa herättävät koulussa hämmästystä ja hilpeyttä tohtoritasoisilla tutkimuksillaan. Selkkaukset voivat olla tähtienvälisiä, mutta onneksi rehellisyys Maan perii…

Täyttä pimeyttä Xhafoniin! on vauhdikas jatko-osa Taina Haahdin kaksi vuotta sitten ilmestyneelle nuortenromaanille Ufo tapaus eli arvoitus nimeltä Antero.

Arvosana kirjalle


Julkaistu: elokuu 8, 2006
Kustantaja: WSOY
Tyylit: scifi, nuoret
Avainsanat: kotimainen
Arvosanalla: 6.00/10
Arvosanoja: 3
Muokattu: helmikuu 03, 2009

Ufo tapaus -kirjasarja

Ufo tapaus eli arvoitus nimeltä Antero (Ufo tapaus #1)
Täyttä pimeyttä Xhafoniin! (Ufo tapaus #2)6.00