Konnia ja kielareita (Rachel, #2)
Keskiarvo 3.64
3.64 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (42)
Kirjahyllytilastot

Konnia ja kielareita

Sarah Mlynowski
Julkaistu: heinäkuu 11, 2006 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Frogs and French Kisses
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: noidat

Alkuteos ilmestynyt 2006. Suomentanut Inka Parpola. Sidottu.

Miksei kukaan voi käyttäytyä kunnolla? Äidistä, joka on muuten noita, on tullut deittailuholisti, ja pikkusisko Miri valvoo yöt ja päivät maailmaa pelastamassa. Uusi äitipuoli jakaa lapsentekohuoliaan 14-vuotiaan Rachelin kanssa, ihan kuin Rachel edes haluaisi tietää! Mikä kaikkia oikein vaivaa?

Lomalta kouluun palatessaan Rachel huomaa saaneensa friikin leiman otsaansa. Hänelle naureskellaan käytävillä, eikä lohtua tuo se, että hän on mokannut välinsä suuren ihastuksensa Rafin kanssa. Äidin kyvyt perinyt Miri päättää auttaa.

Pian ihanan Rafin isoveli alkaa tuijottaa Rachelia oudolla tavalla. Miksi? Oliko äidin varoituksissa taikuuden vastuullisesta käytöstä sittenkin perää?

Eikä siinä edes kaikki. Yhden, pikkuisen epäonnistuneen (ups!), taian jälkeen koulun jumppasali on täynnä lehmiä, ja päättäjäistanssiaiset ovat vaarassa peruuntua. Rachelin on pelastettava tilanne, mutta miten? Kunpa hän vain osaisi itsekin taikoa...

Sarjassa on aiemmin ilmestynyt Rintsikoita ja luudanvarsia (2005).

muokattu 19.04.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Paimenen kruunu (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #6)VerenvahtiMyyttihovi (Myyttihovi, #1)Puoliksi poissa (Half Bad -trilogia, #3)Puoliksi paha (Half Bad -trilogia, #1)
Paikalla 33 vierailijaa
Uusin jäsen: Heli Lepistö
Jäseniä yhteensä: 9571