Voiman valtiaat (Jediakatemia, #3)
Keskiarvo 3.00
3.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (48)
Kirjahyllytilastot

Voiman valtiaat

Kevin J. Anderson
Julkaistu: 2000 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Champions of the Force
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifiavaruusooppera
Avainsanat: star wars

Alkuteos ilmestynyt 1994. Suomentanut Ilkka Äärelä. Päällys: John Alvin. Sidottu.

Uuden Tasavallan jatkaessa taistelua olemassaolostaan, hajanainen mutta voimakas keisarillinen osasto yrittää vangita kolme arvokasta lasta, Hanin ja Leian lapsia, jotka edustavat jediritarien uutta sukupolvea. Voiman valtiaat on kolmas osa Jediakatemia-trilogiassa.

Luke Skywalker makaa avuttomana elämän ja kuoleman rajoilla Jediakatemiassa. Mutta henkisellä tasolla Luke kamppailee epätoivoisesti olemassaolostaan ja saa yhteyden Jedikaksosiin. Samaan aikaan Leia on hengenvaarallisella matkalla yrittämässä pelastaa kolmatta jedilasta – Leian ja Hanin kuopusta Anakinia – keisarillisten kynsistä salatulla Anoth-planeetalla.

Luken entinen suojatti Kyp Durron on ryöstänyt Aurinkomoukarin ja lähtenyt tuhoamaan sen avulla kokonaisia aurinkokuntia vakuuttuneena siitä, että hän taistelee oikean asian puolesta. Hanin täytyy saada Kyp pois pimeältä puolelta ja auttaa Kypiä saamaan takaisin menetetty kunniansa. Tehdäkseen sen Kypin täytyy lähteä tuhoamaan suunnatonta Kuolemantähden prototyyppiä taistelussa, jota ei Hanin mielestä voi voittaa – ei edes yhdessä Luke Skywalkerin kanssa!

muokattu 03.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

The Last JediStar Wars: Galaktiset taistelutThe Force Awakens: KuvasanakirjaThe Force Awakens: Uskomattomat aluksetStar Wars: Tähtien sodan kuvitettu opas
Paikalla 2 jäsentä ja 39 vierailijaa
LordStenhammar, Jorma Isokukko
Uusin jäsen: Noel Ruppenthal
Jäseniä yhteensä: 9392