Sammalkukkametsän sota (Redwallin taru, #2)
Keskiarvo 3.58
3.58 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (117)
Kirjahyllytilastot

Sammalkukkametsän sota

Brian Jacques
Julkaistu: 1999 (Otava)
Alkuperäinen nimi: Mossflower
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 1988. Suomentanut Mika Kivimäki. Kuvitus: Gary Chalk. Kannen piirrokset: Pete Lyon. Otavan fantasiaromaani. Sidottu.

Sammalkukkametsän kansan keskuudessa kytee kapina: villikissatyranni on kukistettava!

Peloton hiirisoturi Martin saapuu Sammalkukkametsään ja joutuu heti julman villikissakuninkaan vangiksi. Samaan aikaan kuninkaan armoton tytär Tsarmina kaappaa vallan ja alkaa hallita seutua hirmuisten joukkojensa avulla. Vankityrmässä viruva rohkea Martin on metsänasukkien ainoa toivo voittaa taistelu säälimätöntä Tsarminaa vastaan.

muokattu 02.09.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Karkotus (Soturikissat: Kolmikon mahti, #3)Pitkätähden kosto (Soturikissat-erikoisseikkailut, #6)Salaisuuksien metsä (Soturikissat, #3)Pimeyden joki (Soturikissat: Kolmikon mahti, #2)Ensimmäinen taistelu (Soturikissat: Klaanien synty, #3)

Kirja-arvioita (2)

Intiaanikesä avatar
Kirjoittanut
4.0
Redwall-maniassani 11-vuotiaana luin Sammalkukkametsän sodan lähes yhtä nopeasti kuin sarjan aloitusosan, Soturi Matiaksen miekan. Toinen osa tarjoaa samanlaista jännitystä ja seikkailua kuin ensimmäinenkin, henkilöhahmot ovat vain muuttuneet. Sammalkukkmetsän sota keskittyy nyt vuorostaan Redwallin luostarin perustajaan, soturi Martiniin, joka joutuu Sammalkukkametsää hallitsevien ilkeiden villikissojen kynsiin. Kilttien metsänasukkaiden avulla Martin onnistuu pakenemaan ja hän ... (lisää)
lolde avatar
Kirjoittanut
3.0
Kirja oli juoneltaan ihan hyvä, vaikkei mukana ollutkaan sen suurempia juonenkäänteitä. Teksti ja juoni yleensäkin kulki aika tasaisesti eteenpäin, mutta silti löysin kirjasta jotain taikaa joka saa lukemaan kirjaa eteenpäin.
Paikalla 42 vierailijaa
Uusin jäsen: Zahra Osman
Jäseniä yhteensä: 9588