Elminsterin houkutus (Elminster-saaga, #3)
Keskiarvo 3.05
3.05 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (47)
Kirjahyllytilastot

Elminsterin houkutus

Ed Greenwood
Julkaistu: lokakuu 25, 2007 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: The Temptation of Elminster
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: dungeons & dragons, forgotten realms

Alkuteos ilmestynyt 1998. Suomentanut Sari Kare. Kannen kuva: Todd Lockwood. Sidottu.

Elminster nousee pimeästä ja tomuisesta hautakammiosta etsimään Mystran opastusta, mutta löytää vain hiljaisuutta. Hän joutuu synkän ja salaperäisen pimeyden valtiattaren kultin kynsiin.

Polku, jonka Elminster valitsee, johtaa yhteenottoon, joka on tärkein koko hänen pitkän elämänsä aikana.

(muokattu 08.09.2016)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Metsästäjän yö (Kumppanusten kirja, #1)Vartija (Maailmanjako, #5)Jumalsyntyinen (Maailmanjako, #2)Vastustaja (Maailmanjako, #3)Ikikesä (Ikikesä, #2)

Kirja-arvioita (2)

Luinwen avatar
Kirjoittanut ()
2.0
Kirjasarjan ensimmäinen osa oli melkein hyvä, toinen osa kelpo. Tämä kolmas osa on selkeästi heikoin tähän asti. Juonesta ei meinaa löytyä sitä punaista lankaa hakemallakaan. Jos aiemmassa osassa Elminster uhkasi jäädä sivuosaan kaikkien muiden hahmojen alle, tässä niin todellakin käy. Sivuhahmoja ja sivujuonia riittää loputtomiin, mutta toisaalta suurin osa sivuhahmoista kuolee pois melko nopeaa vauhtia. Lukemista tämä ei varsinaisesti haittaa, sillä hahmoihin ei kiinny ... (lisää)
haplotus avatar
Kirjoittanut ()
2.0
Elminsterin houkutus ei yllä tähänastisessa Elminster-sarjassa kovin hyvään suoritukseen ja onkin tähänastisista huonoin. Varsinkin edellisen Myth Drannor-kirjan jälkeen pettymys. Kirjan tarinan kaari on epäselvä, mitä eivät auta lukuisat sivuhahmot ja muutamat ajassa hyppimiset. Selkeästi kyseessä on vain väliosa Elminsterin hahmon saagassa ilman että kirja pyrkisikään itsessään mihinkään muuhun. Hahmoja on liikaa, jolloin ne jäävät pintapuolisiksi, mikä taas ... (lisää)
Paikalla 3 jäsentä ja 46 vierailijaa
Thialfi, LordStenhammar, Jussi
Uusin jäsen: Damir Zaripov
Jäseniä yhteensä: 8868