Faaraon kirous (Aikamatkaajat, #2)
Keskiarvo 3.44
3.44 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (24)
Kirjahyllytilastot

Faaraon kirous

Kim M. Kimselius
Julkaistu: elokuu 1, 2006 (Karisto)
Alkuperäinen nimi: Faraos förbannelse
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, historia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: aikamatkustus

Alkuteos ilmestynyt 2002. Suomentanut Sirkka-Liisa Sjöblom. Sidottu.

Aikamatkalle historiaan! Uusi nuortensarja yhdistää faktan ja fiktion

Aikamatkailijan hyvällä tuurilla Ramona on selvinnyt Pompeijin tuhosta ja saanut nykyaikaan seurakseen uuden ystävänsä Theonkin – aidon antiikin roomalaisen! Tällä kertaa leppoisasti alkanut Egyptinloma heittää ystävykset noin vuoteen 1323 eKr., Faarao Tutankhamonin aikaan. Seikkailu pyramidien, sarkofagien ja hieroglyfien parissa tarjoaa jälleen kihelmöivää jännitystä!

muokattu 24.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Salamurhaajan oppipoika (W.A.R.P., #1)RiimukivetMestarin kosto (W.A.R.P., #3)Pyövelin vallankumous (W.A.R.P., #2)Paluu Pompeijiin (Aikamatkaajat, #1)

Kirja-arvioita (2)

Jackalbury avatar
Kirjoittanut
2.0
'Faaraon kirous' oli minusta jo paljon parempi kuin 'Paluu Pompeijiin'. Kimselius on kehittynyt selvästi tässä välissä. Mutta silti tyyli muistuttaa yhä jotenkin minusta jonkin halvan televisiosarjan juonta. Ramona on yhä yhtä naiivi ja hölmöhkö maailmanparantaja, joka tosin 'Paluu Pompeijiin' kirjaan verraten on nyt paremmin selvillä ihmisten keskinäisestä juonittelusta ja valtapelin vaaroista. Ramonan naiivius toi jotenkin minulle koko ajan mieleen ruotsalaisen ... (lisää)
stuuli avatar
Kirjoittanut
5.0
Kannattaa lukea jos on jo lukenut aiemman Kim M. Kimseliuksen kirjan, sillä tämä on entistä jännittävämpi ja seikkailua riittää. Todella mukaansa tempaava juoni on aina plussaa. Jälleen jännittäviä tilanteita ja myös kuoleman vaarallisia tilanteita, kuten aiemmassakin kirjassa. Kannattaa lukee! :)
Paikalla 2 jäsentä ja 38 vierailijaa
Jouni, LordStenhammar
Uusin jäsen: Spaced_out
Jäseniä yhteensä: 9319