Haamutarinoita

Vic Parker
kauhu, antologia, lapset
Haamutarinoita - Vic Parker6.16

Kansialanimeke: Maailman kuuluisimmat kummitusjutut. Valikoima vuonna 2005 ilmestyneestä alkuteoksesta. Toimittanut Vic Parker. Suomentanut Mika Kivimäki. Pehmeäkantinen, sidottu.

Maailman kuuluisimmat kummitusjutut yksissä kansissa!

Kaikille lapsille tulee se vaihe, jolloin on kerta kaikkiaan pakko päästä kummitusjunaan, leikkiä taskulampulla pilkkopimeässä, säikäytellä ihmisiä karmeilla ötököillä ja kuulla niin jännittäviä juttuja, että selkäpiitä karmii – ”eikä pelota yhtään!” Nuorten jännitysjanoa sammuttavaan haamutarinakirjaan on koottu kummitusjuttuja maailman kuuluisimmilta kirjailijoilta Edgar Allan Poesta Robert Louis Stevensoniin ja Mary Shelleysta Charles Dickensiin, mutta myös vähän tuntemattomammilta kauhukertojilta. Tarinat ovat toinen toistaan karmivampia, joukossa mm. klassikot Dracula, Frankenstein ja Baskervillen koira.

Muhkea, nelivärikuvitettu haamutarinakirja kokoaa vihdoin yhteen kauhukirjallisuuden kuuluisimmat hahmot ja kummitusjuttujen suosituimmat aiheet. Kokoelma sopii mainiosti niin nuorten hurjapäiden lukutuokioihin kuin aikuistenkin halloween-iltoihin!

Arvosana kirjalle


Julkaistu: marraskuu 26, 2006
Kustantaja: Karisto
Tyylit: kauhu, antologia, lapset
Avainsanat: kummitukset
Alkuperäinen nimi: Ghost Stories
Arvosanalla: 6.16/10
Arvosanoja: 6
Muokattu: marraskuu 01, 2015