Haamutarinoita
Keskiarvo 3.08
3.08 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (6)
Kirjahyllytilastot

Haamutarinoita

Vic Parker
Julkaistu: marraskuu 26, 2006 (Karisto)
Alkuperäinen nimi: Ghost Stories
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, antologia, lapset
Avainsanat: kummitukset

Kansialanimeke: Maailman kuuluisimmat kummitusjutut. Valikoima vuonna 2005 ilmestyneestä alkuteoksesta. Toimittanut Vic Parker. Suomentanut Mika Kivimäki. Pehmeäkantinen, sidottu.

Maailman kuuluisimmat kummitusjutut yksissä kansissa!

Kaikille lapsille tulee se vaihe, jolloin on kerta kaikkiaan pakko päästä kummitusjunaan, leikkiä taskulampulla pilkkopimeässä, säikäytellä ihmisiä karmeilla ötököillä ja kuulla niin jännittäviä juttuja, että selkäpiitä karmii – ”eikä pelota yhtään!” Nuorten jännitysjanoa sammuttavaan haamutarinakirjaan on koottu kummitusjuttuja maailman kuuluisimmilta kirjailijoilta Edgar Allan Poesta Robert Louis Stevensoniin ja Mary Shelleysta Charles Dickensiin, mutta myös vähän tuntemattomammilta kauhukertojilta. Tarinat ovat toinen toistaan karmivampia, joukossa mm. klassikot Dracula, Frankenstein ja Baskervillen koira.

Muhkea, nelivärikuvitettu haamutarinakirja kokoaa vihdoin yhteen kauhukirjallisuuden kuuluisimmat hahmot ja kummitusjuttujen suosituimmat aiheet. Kokoelma sopii mainiosti niin nuorten hurjapäiden lukutuokioihin kuin aikuistenkin halloween-iltoihin!

muokattu 01.11.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Maailman viimeiset tyypit: Zombiparaati (Maailman viimeiset tyypit, #2)Maailman viimeiset tyypit: Painajaiskuningas (Maailman viimeiset tyypit, #3)Kummallisen kreivin kohtalo (Kauhukartano, #6)Hirviöiden hiusmuotoilija (Kauhukartano, #9)Hyvää yötä, zombit (Kauhukartano, #8)
Paikalla 24 vierailijaa
Uusin jäsen: sulavsalim
Jäseniä yhteensä: 9559