Tuhon aikakirja (Kävelevät koneet, #3)
Keskiarvo 3.95
3.95 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (60)
Kirjahyllytilastot

Tuhon aikakirja

Philip Reeve
Julkaistu: lokakuu 31, 2006 (Karisto)
Alkuperäinen nimi: Infernal Devices
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret, seikkailu

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Tero Kuittinen. Kannen kuva: David Frankland. Sidottu.

Tomin ja Hesterin mykistävä tarina jatkuu

Tom, Hester ja heidän 15-vuotias Wren-tyttärensä ovat eläneet vuosia tuntemattomaan mantereeseen törmänneellä Anchoragen kulkukaupungilla, mutta äkkiä heidän rauhallisille kotikulmilleen ilmestyy Kadotettuja Poikia, jotka kärkkyvät Anchoragen kirjastossa säilytettävää vanhatekun aikaista Tinakirjaa.

Nuoruuden uhmassaan Wren antautuu mukaan seikkailuun, joka viskaa hänet Brightoniin, vedessä kelluvaan palmujen ja rantabulevardien varjostamaan lomaparatiisiin. Elämä kaupungissa osoittautuu kuitenkin kaikkea muuta kuin paratiisilliseksi, sillä Tinakirja tuntuu vetävän puoleensa kaikkia vallasta kamppailevia, häikäilemättömiä järjestöjä. Lopulta paikalle saapuvat myös Tom ja Hester jo museoon joutuneella Jenny Haniver -ilmalaivalla...

Philip Reeven scifisarja on hurmannut myös aikuiset lukijat ympäri maailman. Sarjan ensimmäinen osa, Kävelevät koneet, voitti sekä Nestlè Smarties Gold Awardin että Blue Peter Book of the Year 2003:n.

”Big, brave, brilliant.” – Guardian

muokattu 06.05.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ristiretki farkuissaKävelevät koneet (Kävelevät koneet, #1)Loppupeli (Endgame–trilogia, #1)SupernaturalistiVeden alla (Veden alla, #1)

Kirja-arvioita (1)

Matti Karjalainen avatar
Kirjoittanut
3.5
Viisitoista vuotta on kulunut siitä, kun Tom Natsworthy ja Hester Shaw asettuivat aloilleen Anchorageen. Nyt heillä on tytär, Wren, jonka harkitsematon toiminta johtaa katastrofiin, ja niinpä Tom ja Hester joutuvat lähtemään pelastamaan jälkikasvuaan. Se johdattaa heidät Brightoniin, jossa majapaikkaansa pitää muuan vanha, joskaan ei niin mieluisa tuttava. Kaiken keskellä on salaperäinen Tinakirja, jonka sisältämä tieto saattaa olla tuhoisaakin tuhoisampi vääriin käsiin ... (lisää)
Paikalla 31 vierailijaa
Uusin jäsen: u s k a
Jäseniä yhteensä: 9877