Pahan jälkeläinen (Redwallin taru, #8)
Keskiarvo 3.59
3.59 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (81)
Kirjahyllytilastot

Pahan jälkeläinen

Brian Jacques
Julkaistu: 2002 (Otava)
Alkuperäinen nimi: The Outcast of Redwall
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1995. Suomentanut Mika Kivimäki. Runojen suomennokset Jukka Itkonen. Kuvittanut Allan Curless. Kannen piirrokset: Fangorn. Otavan fantasiaromaani. Sidottu.

Kostonhimoinen hillerisotapäällikkö Swartt Kuusikynsi jahtaa perivihollistaan, eikä kukaan ole turvassa!

Päivänsäde Nuijamäyrä pääsee vihdoin vapaaksi armottoman Swartt Kuusikynnen orjuudesta. Hillerityranni pahimpien murhaajiensa kera vannoo kostoa, mutta niin myös valtiaaksi syntynyt, peloton Päivänsäde: säälimätön tuholainen on surmattava! Hurjat taistelut alkavat, mutta paha pääsee luikertelemaan myös Redwallin luostariin – yllättävässä muodossa.

muokattu 02.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Auringonlasku (Soturikissat: Uusi profetia, #6)Klaanien laki (Soturikissat: Klaanien kirjat, #2)Pitkät varjot (Soturikissat: Kolmikon mahti, #5)Kertomattomia tarinoita (Soturikissat-novellit, #1)Sinitähden tarina (Soturikissat-erikoisseikkailut, #3)

Kirja-arvioita (2)

Höpsis avatar
Kirjoittanut
4.0
Pahan jälkeläinen jatkaa samalla tutulla kaavalla kuin useimmat Redwallin tarut. Swartt Kuusikynsi on häijy vihollinen, joka on saatava kukistettua ja hyvien eläinten on jälleen toimittava. Kirja on mukavaa luettavaa ja juoni on hyvä. Säväyksen tuo se, että vihollisen lapsi asuu Redwallin luostarissa. Pidän sarjasta erityisesti eläin hahmojen takia. Runoja ja lauluja on pitkin kirjaa. Olen aina ihastellut sarjan kirjojen kansia ja tässä se on erityisen upea. Kansi on kaunis kuva ... (lisää)
Mirja Fell avatar
Kirjoittanut
4.0
Kahdeksas Redwallin Taru kertoo hilleri Swarttin ja mäyrä Päivänsäteen välisestä vihanpidosta ja lopullisesta taistelusta. Päivänsäde Nuijamäyrä on itseään etsivä nuori mäyrä, joka ei tiedä mistä hän tuli ja ketkä olivat hänen vanhempansa. Uskollisen ystävänsä Tuulisiipi-haukan kanssa hän selvittää asioita sekä löytää paljon uusia ystäviä. Swartt taasen vaeltaa suuren sotajoukkonsa kanssa, ja paha pääsee jopa rauhaisaan Redwallin luostariin: Swarttin ... (lisää)
Paikalla 2 jäsentä ja 33 vierailijaa
Jukuke, Wanda
Uusin jäsen: Zahra Osman
Jäseniä yhteensä: 9588