Jänisten kaukopartio (Redwallin taru, #10)
Keskiarvo 3.57
3.57 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (67)
Kirjahyllytilastot

Jänisten kaukopartio

Brian Jacques
Julkaistu: 2003 (Otava)
Alkuperäinen nimi: The Long Patrol
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1997. Suomentanut Jukka Nyman. Kuvittanut Allan Curless. Kannen piirrokset: Fangorn. Otavan fantasiaromaani. Sidottu.

Legendaarinen jänisten kaukopartio matkaa armottomaan taisteluun Riesakki Raivohampaan tuholaisarmeijaa vastaan.

Eulalia! Nuori Tami-jänis on toteuttanut pitkäaikaisen haaveensa ja liittynyt Salamandastronin vuoren valtiasta palvelevaan jänisten kaukopartioon.

Samoihin aikoihin Sammalkukkametsässä Redwallin luostarin muuri on sortumaisillaan. Rauhallisia luostarin asukkaita uhkaa käsittämätön vaara, kun tuholaisarmeijan julma päällikkö Riesakki Raivohammas häikäilemättömine rosvojoukkoineen suuntaa valloitusretkensä kohti Redwallia.

(muokattu 18.04.2017)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Taivasklaanin kohtalo (Soturikissat-erikoisseikkailut, #2)Yllättävä vihollinen (Selviytyjät, #2)Vaikea taival (Selviytyjät, #4)Auringonnousu (Soturikissat: Kolmikon mahti, #6)Tähtien henget (Etsijät, #6)

Kirja-arvioita (1)

Mirja Fell avatar
Kirjoittanut ()
5.0
Brian Jacques on tähän kirjaan mennessä tehnyt 9 kirjaa Redwallin tarusta. Tämä kymmenes tulee kertomaan siitä ryhmittymästä, jota sivuttiin niin monessa kirjassa: jänisten kaukopartiosta. Tällä kertaa, ensimmäistä kertaa päähenkilönä on jänis! Nuori Tami aikoo kaukopartioon ja tarvitsee monien eläinten apua saavuttaakseen unelmansa. Redwalliakaan ei unohdeta - luostarin muuri on sortumassa ja abbedissa Villakko ystävineen lähtee selvittämään muinaisen Kotirin, ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 73 vierailijaa
Zarniwoop
Uusin jäsen: Hilla Karjalainen
Jäseniä yhteensä: 8699