Toivomuslista
Keskiarvo 3.60
3.60 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (271)
Kirjahyllytilastot

Toivomuslista

Eoin Colfer
Julkaistu: 2003 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: The Wish List
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Osallistu keskusteluun (viestejä 11 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2000. Suomentanut Jaakko Kankaanpää. Päällys: Sami Saramäki. Sidottu.

Bisto Merit Award 2001.

Hyvät ihmiset menevät taivaaseen ja pahat helvettiin. Mutta miten käy Megin, joka on kumpaakin puoliksi? Hän saa vielä yhden tilaisuuden korjata tilikirjansa saldoa...

Hervotonta fantasiaa taivaan ja helvetin väliltä. Huumoria, nopeita käänteitä ja puikkelehtimista maailmasta toiseen – samaa vauhtia, joka nosti Artemis Fowlin maailmanmaineeseen.

muokattu 09.07.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kadonnut (Taikavaras, #2)Veriveljen vala (Muinainen pimeys, #5)Artemis Fowl: Atlantiskompleksi (Artemis Fowl, #7)Merten gorillaSalamurhaajan oppipoika (W.A.R.P., #1)

Kirja-arvioita (6)

tintti89 avatar
Kirjoittanut
3.0
Kirja oli hyvin kirjoitettu, mutta juoni ei jotenkin iskenyt minuun. Tapahtumat olivat ennalta-arvattavissa, juoni ei päässyt missään vaiheessa yllättämään. Megin ja vanhuksen ystävyyden kehittymistä oli tosin hauska seurata. Myös muut henkilöhahmot oli saatu ihanan eläväisiksi ja kiinnostaviksi.
Arwina avatar
Kirjoittanut
3.5
Taivas on kaikille avoin ja kaikki saavat syntinsä anteeksi. Näin on sanottu ja näin sen pitäisi olla. Mutta Megin saa kokea että näin ei aina ole. Joskus joutuu hyvittämään tekojaan. Hieno aihe, selvästi loistava kirjailija. Sopivan lyhyt, ei tuosta juonesta olisi pitenpää saanutkaan. Muuten olisi joutunut Colfer hyvittelemään tekosiaan tylsästä kirjasta...
darlah-01 avatar
Kirjoittanut
3.5
Kirjassa riittää fantasiaa ja huumoria. Henkilöt ovat hyviä erityisesti pidän Lowriesta. Suosittelen kaikille.
Katjuska avatar
Kirjoittanut
3.0
Tämä kirja on taattua Eoin Colferin tyyliä! Kirja alkoi hyvin ja juoni ei tökkinyt. Ja tietenkin kirjassa oli myös huumoria, sillä nythän puhutaan Colferin kirjasta. Kaikin puolin tätä kirjaa voi sanoa hupaisaksi ja kevyeksi luettavaksi.
Iisukka avatar
Kirjoittanut
4.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Dyn avatar
Kirjoittanut
3.0
Söpö veitikkamainen kirja, jossa Colfer pääsee omaan normaaliin vauhtiinsa. Yksittäisenä kirjana vahvempi kokemus kuin turhan pitkäksi venynyt Fowl-sarja.
Paikalla 1 jäsen ja 51 vierailijaa
neri
Uusin jäsen: jouko Salonen
Jäseniä yhteensä: 9388