Septimus Agoriuksen matkapäiväkirja (Lohikäärmekronikka, #1)
Keskiarvo 2.83
2.83 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (9)
Kirjahyllytilastot

Septimus Agoriuksen matkapäiväkirja

Malcolm Sanders
Julkaistu: syyskuu 16, 2006 (Egmont)
Alkuperäinen nimi: The Dragon Chronicles: The Lost Journals of the Great Wizard
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, lapset

Alkuteos ilmestynyt 2002. Kuvittanut Gary Walton. Suomentanut Antti Autio. Sidottu. Kuvakirja.

Lohikäärmekronikka on ainutlaatuinen sekoitus seikkailukertomusta ja tietokirjaa, ja sillä on vankkumaton asema alan harrastajien piireissä ympäri maailmaa. Upeasti kuvitettu kirja kertoo velho Septimus Agoriuksen ja hänen rohkean retkikuntansa jännittävistä vaiheista matkalla, jonka tarkoituksena oli tuhota Neljää kuningaskuntaa terrorisoivat lohikäärmeet. Septimus Agorius tallensi heidän uskomattoman retkensä tapahtumat tähän matkapäiväkirjaan jälkipolvien ihmeteltäviksi. Kirjan lopussa on sanasto. Teoksen osia on aikaisemmin julkaistu palapelikirjassa Raivoisat lohikäärmeet.

(muokattu 06.11.2012)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Prinssi Ahava ja valtaistuimen salaisuus (Patarania, #2)HelmenkantajaKolmen ajan maaKiepaus (Huimaa, #1)Ada Gootti ja Humisevan karju (Ada Gootti, #3)

Kirja-arvioita (1)

tintti89 avatar
Kirjoittanut ()
2.0
Tämä kirja ei ole juonellisesti mitenkään ihmeellinen. Se etenee suoraan asiaan, mutta se ei ole turhan syvällinen. Siihen ei ole sisällytetty paljoa tunteita tai kuvailua, minkä vuoksi kirjaan ei pääse sisälle. Muutenkin kaikki tapahtuu vähän turhan helposti retkikunnalle. Kirjasta tulee paikoiten mieleen Sormusten herrat. Kirjan henkilöistä ei oikein ole paljoa sanottavaa. Kaikki ovat hirveän pinnallisia, eikä heidän luonteistaan tai tunteistaan kerrottu kirjassa mitään. ... (lisää)
Paikalla 4 jäsentä ja 77 vierailijaa
Mopsax :D, haplotus, Wicked-Willie, Astorethein
Uusin jäsen: Mopsax :D
Jäseniä yhteensä: 9053