Minotaurien maa (Dragonlance: Kadonneet historiat, #4)
Keskiarvo 3.09
3.09 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (58)
Kirjahyllytilastot

Minotaurien maa

Richard A. Knaak
Julkaistu: 2003 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: Land of the Minotaurs
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: dragonlance, dungeons & dragons

Alkuteos ilmestynyt 1996. Suomentanut Mika Renvall. Kannen kuva: Larry Elmore. Muut kuvat: Valerie Valusek. Nidottu.

Krynnin kansoista yksi on pysynyt ylpeänä ja vahvana. Minotaurit pitävät itseään tulevaisuuden maailman hallitsijoina. Huolimatta vastoinkäymisistä, tappioista, orjuudesta ja halveksunnasta minotaurit ovat pysyneet voimakkaina. Mutta heillä on vihollinen, joka haluaa alistaa koko minotaurikansan häikäilemättömän valtansa alle.

Minotaurien kansallissankari Kaz palaa Nethosakin kaupunkiin etsimään ystäväänsä ja joutuu ansaan. Ylipappi haluaa alistaa Kazin omien pyrkimyksiensä välikappaleeksi eikä hänen oma klaaninsakaan ole halukas auttamaan. Kazin täytyy selvittää valtakunnan salaisuus, jotta koko rotua ei syöstäisi tuhoon.

muokattu 21.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Mustan kuningattaren lohikäärmeet (Dragonlance: Kadonneet kronikat, #2)Soturiveljet (Dragonlance: Raistlinin kronikat, #2)Veren vuorovedet (Dragonlance: Minotaurisodat, #2)Hengen miekka (Dragonlance: Raistlinin kronikat, #1)Kaksosten aika (Dragonlance: Legendat, #1)

Kirja-arvioita (1)

Sam Susi avatar
Kirjoittanut
2.0
Kovin kattavasti en jaksa tätä kirjaa arvostella, sillä se ei koskettanut minua juuri ollenkaan. Juoni etenee kohtuun tyypillisellä tavalla ja oikeastaan vailla yllätyksiä, seuraten kliseistä kaavaa lähes kaikessa. Kazia ei kuvata kovin persoonallisena tyyppinä missään kohtaa, ja hän esiintyykin tyypillisenä "sankari tahtomattaan" tyyppinä aina tarinan loppuun saakka. Muutkin henkilöt ovat peruskauraa aina hölmöilevästä kentti apurista ilkeään ylipappi-arkkipahikseen, ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 32 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Meeri Saukkonen
Jäseniä yhteensä: 9449