Käsipuoli (Ajan Pyörä, #25)
Keskiarvo 3.91
3.91 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (134)
Kirjahyllytilastot

Käsipuoli

Robert Jordan
Julkaistu: lokakuu 31, 2007 (Karisto)
Alkuperäinen nimi: Knife of Dreams
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia
Osallistu keskusteluun (viestejä 51 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2005. Sisältää alkuteoksen luvut 18–epilogi. Suomentanut Susanna Paarma. Kannen kuva: Michael Michaelson. Sidottu.

Hugo-palkintoehdokas 2014 (koko sarja).

Ajan Pyörä pyörii, ja aikakaudet tulevat ja menevät jättäen jälkeensä muistoja, joista legendat syntyvät. Nyt legenda lähenee loppuaan...

Tuulet ovat nousseet tuhoisaksi myrskyksi, ja se on muuttanut kaiken. Perrin, Mat, Egwene ja Elayne jatkavat kyllä kamppailuaan, mutta jaksavatko he itsekään enää uskoa voittoon? Trollokkien ja myrddraalien laumat lähestyvät päivä päivältä linnoitusta, jonne Rand al´Thor, Uudestisyntynyt lohikäärme, on vetäytynyt lähimpineen. Yllättäen Rand al´Thor joutuu niin rajuun kamppailuun, ettei unohda sitä ikinä... Ilmasta voi aistia, ettei Tarmon Gai'don, Lopullinen taistelu, ole enää kaukana.

muokattu 25.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Mahti (Korpinkehät, #3)Paholaisten valtakunta (Savuvarkaat, #2)Lohikäärmeen kynsi (Pohjoisen legendat, #1)Talvisateet (Vuorileijonan varjo, #7)Lohikäärmetanssi 2 (Tulen ja jään laulu, #5)

Kirja-arvioita (2)

Jussi avatar
Kirjoittanut
3.5
Luin teoksen englanniksi, joten käytän arviossa alkukielisiä termejä. Knife of Dreams on laajan Wheel of Time -sarjan 11. osa. Minusta kirja voittaa kolme edellistä, se on paras WoT-romaani sitten seitsemännen osan (A Crown of Swords). Tällä kertaa kirjassa jopa tapahtui oikeasti jotakin, ja muutama pitkään jatkunut juonilinja saatiin päätökseen. Kirjassa oli myös paljon toimintaa, ja useita salaisuuksia paljastettiin. KoD oli hyvää viihdettä, jos Andorin kruununperimys ... (lisää)
Helmeilevä susi avatar
Kirjoittanut
5.0

Nyt kaikki suomennetut osat luettu :sad:
Onneksi vielä loput enkuksi

Tämän kevään aikana olen lukenut kaikki kaksikymmentä ja viisi suomennettua sekä Uusi Kevät-kirjan, jolla aloitin. Pidin siitäkin. :)

Mielipide edelleen sama: Mahtava sarja ja hatunnosto tyhjän soopan määrälle! :roll:

Paikalla 1 jäsen ja 27 vierailijaa
Jorma Isokukko
Uusin jäsen: Henri Säilä
Jäseniä yhteensä: 9395