Monsterimuistelmat

Ahmet Zappa
fantasia, lapset
Monsterimuistelmat - Ahmet Zappa5.20

Alkuteos ilmestynyt 2006. Suomentanut Marja Helanen-Ahtola. Tekijän kuvittama. Sidottu.

KAIKKI MONSTERIT VAROKAA! McPELOTON VAIN TÄSTÄ KÄYDÄ SAA.

Minerva McPeloton ja hänen pikkuveljensä Max kuvittelivat olevansa aivan tavallisia lapsia, kunnes heidän isänsä paljastui aidoksi monsterinmetsästäjäksi eli monsterminaattoriksi. Kaikesta päätellen he kuuluvat aidosti kahjoon sukuun, joka on metsästänyt mitä kamalimpia hirviöitä aikojen alusta saakka.

Jos monstereita on oikeasti olemassa, miksi ihmeessä isä yrittää estää lapsia tutustumasta niihin? Kun Minerva ja Max pääsevät tutkimaan isän salaista kammiota, totuus keljuista ja inhottavista hirviöistä alkaa valjeta. Ja viimeistään silloin, kun monsterit käyvät hyökkäykseen, sisarusten on itse astuttava monsterminaattorin saappaisiin. IIK!

Ahmet Zappan karmivan hauska esikoisteos lumoaa jokaisen monsterifanin. Noista kaikenkarvaisista otuksista on mukana myös valokuvia ja piirroksia – ja hätätilanteen varalta tarjolla on reseptejä hirviönkarkotukseen sopivista keitoksista.

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
KAMPANJA: Storytelissä pidennetty ilmainen kokeilujakso 30 päiväksi!

Julkaistu: huhtikuu 21, 2007
Kustantaja: WSOY
Tyylit: fantasia, lapset
Alkuperäinen nimi: The Monstrous Memoirs of a Mighty McFearless
Arvosanalla: 5.20/10
Arvosanoja: 10
Muokattu: tammikuu 13, 2009

Kirja-arvioita

4/10 |
lokakuu 19, 2007
Miksihän tartuin koskaan tähän kirjaan? En voi koskaan unohtaa kirjastonhoitajan ilmettä, kun hän ojensi kirjan minulle. Hän taisi luulla minua useita vuosia nuoremmaksi. En tainnut viisastua tämän lukemisesta paljoa. Mitään ei juuri ...
4/10 |
toukokuu 18, 2007
Hankala kirja. Hauska tarina, kerronta yliampuvaa kolinkilin-kamaa, joka sopii lapsille tai ääneen luettavaksi. Kuitenkin teos on liian laaja lapselle, joka ei ole mikään lukutoukka. Kuvitus paikkaa asiaa jonkinverran, koska on suorastaan ...