Kuoleman riitit (Eve Dallas, #5)
Keskiarvo 3.82
3.82 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (41)
Kirjahyllytilastot

Kuoleman riitit

J. D. Robb
Julkaistu: joulukuu 2007 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Ceremony in Death
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, romantiikka, jännitys
Osallistu keskusteluun (viestejä 2 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 1997. Suomentanut Satu Leveelahti. Sidottu, kansipaperi.

Magiaa mahan täydeltä

Eve Dallasin ja Rourken kuherruskuukausi on pelkkä suloinen muisto. Kaikki tuntuu tavallista nihkeämmältä, sillä hyvä ystävä ja poliisikollega on kuollut sydänkohtaukseen. Muistotilaisuudessa Eve saa vihjeen, että virkaveli murhattiin.

Huippusalaiset tutkimukset vievät Even syvälle magiaa harrastavien uskonlahkojen piiriin. Hän tuntee tarpovansa hyllyvällä suolla. Mikä ero on valkoisella ja mustalla magialla? Uskoako huhuja verirituaaleista ja ihmisuhreista?

Kun kotiportilta löytyy kammottavasti silvottu ruumis, Eve tietää olevansa vaarassa. Huolestunut aviomies ei uskalla jättää vaimoaan silmistään. Jokainen askel vie Eveä aina vain lähemmäksi pahuuden absoluuttista ydintä.

J. D. Robb on kirjailijanimi, jonka Nora Roberts valitsi itselleen aloittaessaan futuristisen dekkarisarjansa. Kuoleman riitit on Eve Dallas -sarjan viides teos.

muokattu 09.11.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuoleman enkeli (Eve Dallas, #6)Maineikas kuollessaan (Eve Dallas, #2)Alaston kuolema (Eve Dallas, #1)Kuoleman salaliitto (Eve Dallas, #8)Kuoleman ikuistama (Eve Dallas, #3)

Kirja-arvioita (2)

Keskiyön kyyhkynen avatar
Kirjoittanut
4.0

Aloittaessani kirjan Kuoleman riitit lukemista tiesin, että luvassa olisi jälleen hyvä teos Nora Robertsilta. Olin oikeassa. Even ja Roarken suhde tuntuu vain voimistuvan jokaisen kirjan aikana, mutta nyt jäin kaipaamaan jotakin enemmän. Eve jäi varjoihin ja Roarkelta odotin enemmän. Kuoleman riitit erosi sarjan aijemmista teoksista raakuudellaan ja muistettavuudellaan. Mietin pitkään pitäisikö tätä kirjaa ajatella fantasia- vai rikosromaanina. Romantiikkaan teos kyllä kuului, ... (lisää)

Liliales avatar
Kirjoittanut
4.0
Tulipa tämä kirja luettua muutamassa illassa. En malttanut millään päästää kirjaa käsistäni. Jälleen murhia tapahtuu vuoden 2058 ihmeellisessä New Yorkissa ja vahva ja myrskyinen Eve Dallas lähtee niitä ratkomaan. Yhteydet magiaan toi jotenkin lisäjännitystä ja oli mahtavaa huomata, että huolehtivainen, edelleen yhtä hurmaava Roarke oli mukana enemmän kuin kahdessa edellisissä osassa. Tai siltä se ainakin tuntui.. Hänen laajaa valtaansa ja sen, niin laillista kuin laitonta käyttöä on aina niin mahtava seurata. Ja tietysti, seksi todellakin pelaa.
Paikalla 34 vierailijaa
Uusin jäsen: Ekoa
Jäseniä yhteensä: 9552