Leijonapoika: Totuus (Leijonapoika-trilogia #3) - Zizou Corder7.00

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Pirkko Biström. Sidottu.

Trilogian vauhdikas finaali. Ilman leijonaystäviään Charlien olisi mahdoton selviytyä, mutta onko tämä viimeinen haaste heillekin liian vaativa?

Kuin salama kirkkaalta taivaalta – keskellä merenrannan valoisaa päivää joka oli täynnä auringonpaistetta ja lokkeja ja tyrskyjä – Charlien ylle laskeutui karhea pahanhajuinen pimeys. Hänet oli siepattu.

Kolme alusta on lähtenyt kiireellä marokkolaisesta satamasta kohti länttä. Ensimmäistä komentaa ilkeä leijonankesyttäjä Maccomo, jonka onnistui karata häntä vartioivilta leijonilta. Ruumassa sidottuina ovat Charlie ja hänen vanha vihollisensa Rafi, joista kumpikin ihmettelee miten on sinne joutunut. Mihin he ovat matkalla?

Samaa pohtivat Charlien huolestuneet vanhemmat, jotka seuraavat toisessa veneessä. Ja asiaa kummastelevat myös viimeisenä tulevat ystävät, jotka haluavat auttaa pelastamaan Leijonapojan.

Vauhdikkaiden käänteiden siivittämä seikkailu jatkaa kissojen kieltä puhuvan Charlien tarinaa. Ilman leijonaystäviään Charlien olisi mahdoton selviytyä, mutta onko tämä viimeinen haaste niillekin liian vaativa? Viekö kiero Korpokratia, joka sieppasi aiemmin Charlien tiedemiesvanhemmat, sittenkin lopullisen voiton?

Kiehtova tarina on jatkoa teoksille Leijonapoika (2004) ja Leijonapoika: Takaa-ajo (2005).

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
KAMPANJA: Storytelissä pidennetty ilmainen kokeilujakso 30 päiväksi!

Julkaistu: 2006
Kustantaja: WSOY
Tyylit: fantasia, lapset
Alkuperäinen nimi: Lionboy: The Truth
Arvosanalla: 7.00/10
Arvosanoja: 6
Muokattu: tammikuu 16, 2009

Leijonapoika-trilogia -kirjasarja

Leijonapoika (Leijonapoika-trilogia #1)6.78
Leijonapoika: Takaa-ajo (Leijonapoika-trilogia #2)6.66
Leijonapoika: Totuus (Leijonapoika-trilogia #3)7.00