Liekkien lahja (Revontulitalli, #1)
Keskiarvo 2.95
2.95 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (19)
Kirjahyllytilastot

Liekkien lahja

Noomi Hebert, Lena Ollmark, Åsa Ekström
Julkaistu: 2006 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Eldens gåva
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2006. Alkuteos ilmestynyt 2006. Teksti: Noomi Hebert ja Lena Ollmark. Kuvat: Åsa Ekström. Suomentanut Taina Wendorf. Kuvituksena sarjakuvaa. Nidottu.

Tuuli ujeltaa
Maa järisee
Tuli kohisee
Vesi muuttuu lumeksi ja jääksi


Andrea on muuttanut Norrlantiin ja Revontulitallille shirenhevosensa Lumivyöryn kanssa. Siellä hän tutustuu salaperäiseen Åseen ja mustaan täysveriseen Länsituuli-hevoseen, hurmaavaan Joakimiin Kuuma liekki -connemaratammoineen sekä villiin Veraan ja hänen islanninhevoseensa Moldiin.

He ratsastavat yhdessä metsään ja päätyvät seuraamaan maagista samaanien seremoniaa. Hevoset pelästyvät ja syöksyvät ihmeellisen suuren tulen läpi. Sen jälkeen mikään ei enää ole niin kuin ennen...

muokattu 12.01.2009

Muita kirjoja joista saatat pitää

Koiramyrsky (Selviytyjät, #6)Jäänteiset (Keplo Leutokalma, #5)Kadonneiden laakso (Deltoran vyö, #7)Jaettu metsä (Soturikissat: Klaanien synty, #5)Myyttihovi (Myyttihovi, #1)

Kirja-arvioita (1)

Varjolehti avatar
Kirjoittanut
2.0
Tallityttöromaaneja, pohjoismaisia fantasiaelementtejä ja mangaa yhdistävä ruotsalainen luomus - jotain niin eksoottista, että sille kannattaa yksi ilta uhrata. Luin tämän teoksen alkukielellä ylppäreihin treenatessani ja se olikin lapsekkaan laaduttomuutensa ansiosta ihanan helppolukuinen. Sympaattiset, stereotyyppiset henkilöhahmot on järjestetty tylsähkösti elementtien mukaan ja juonenkäänteetkin ovat kovin arvattavia. En kuitenkaan epäile hetkeäkään, etteivätkö juniorit nauttisi. Siitä ja ennakkoluulottomasta genrejen yhdistelystä kaksi kannustavaa tähteä.
Paikalla 2 jäsentä ja 38 vierailijaa
User Kakka, Joonas
Uusin jäsen: User Kakka
Jäseniä yhteensä: 9554