Arthur ja Minimoit

Luc Besson
fantasia, lapset
Arthur ja Minimoit - Luc Besson

Pohjautuu samannimiseen elokuvaan, joka perustuu Céline Garcian alkuperäisideaan. Kuvittaneet Patrice Garcia, Patrick Clerc, Sebastien Orsini ja Antoine Audagiori. Suomentanut Lotta Toivanen. Sidottu. Kuvakirja.

Arthur on kymmenenvuotias poika, jonka isoisä on kadonnut salaperäisesti neljä vuotta sitten. Jälkeensä isoisä on jättänyt vanhan loitsukirjan, jossa kerrotaan afrikkalaisesta heimosta ja tarunhohtoisesta minimoiden valtakunnasta. Arthurin perhe uhkaa menettää kotinsa, jota häikäilemätön urakoitsija havittelee puutarhaan piilotetun aarteen vuoksi.

Mitä jos isoisän tarinat ovat totta? Mitä jos Arthurin perheen puutarhassa on oikeasti kätketty aarre? Ja mitä, jos isoisän kuvailemat pienenpienet olennot, minimoit, ovat oikeasti olemassa? Arthur päättää seurata isoisän jälkeensä jättämiä viestejä ja etsiä minimoiden valtakunnan. Yhdessä prinsessa Selenian ja tämän pikkuveljen Betamechen kanssa kolmikko seikkailee minimoiden maassa, taistelee pelottavia hirviöitä vastaan ja pelastaa vangiksi joutuneen isoisän.
Arthur ja minimoit -elokuva ilmestyi Suomessa maaliskuussa 2007.

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
KAMPANJA: Storytelissä pidennetty ilmainen kokeilujakso 30 päiväksi!

Julkaistu: 2007
Kustantaja: Gummerus
Tyylit: fantasia, lapset
Avainsanat: elokuva
Alkuperäinen nimi: Arthur et les Minimoys
Arvosanalla: 4.00/10
Arvosanoja: 1
Muokattu: joulukuu 31, 2014