Lohikäärmeenkesyttäjät: Kun todellisuus muuttuu virtuaaliseksi (Lohikäärmeenkesyttäjät, #1)
Keskiarvo 2.21
2.21 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (7)
Kirjahyllytilastot

Lohikäärmeenkesyttäjät: Kun todellisuus muuttuu virtuaaliseksi

Emma Maree Urquhart
Julkaistu: huhtikuu 16, 2007 (Buster)
Alkuperäinen nimi: Dragon Tamers
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: lohikäärmeet

Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Kimmo Lilja. Sidottu.

Caroline O'Nearn on ihan tavallinen koulutyttö. Vähitellen Lohikäärmeenkesyttäjät-tietokonepeli imaisee hänet kuitenkin täysin mukaansa. Caroline ei voi enää pitää näppejään irti kannettavasta tietokoneestaan. Lopulta hän on täysin samastunut Maree-nimiseen pelihahmoonsa. Hänestä ja Samantha-lohikäärmeestä tulee koko pelin vahvin parivaljakko, jonka tehtäväksi tulee lähteä taisteluun armotonta Tuhoojaa vastaan yhdessä kahden muun ihmisolion, Ceirinin ja Ellenin, ja näiden lohikäärmeiden kanssa.

Pelistä muodostuu taistelu elämästä ja kuolemasta. Peli ja todellisuus myös sulautuvat yhteen. Vähitellen pelaajille selviää, etteivät kaikki ole sitä, mitä esittävät olevan ja että kuolema virtuaalimaailmassa merkitsee kuolemaa myös todellisuudessa.

muokattu 15.12.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tulen perillinen (Throne of Glass, #3)Sotilaat (Talon-saaga, #3)JäälohikäärmeKulkuri, noita ja lohikäärme (Tarinoita Alagaësiasta, #1)Perillinen (Perillinen, #4)

Kirja-arvioita (2)

Iivari avatar
Kirjoittanut
1.0
Kahteen tähteen tässä olisi ollut aineksia kahdella pienellä muutoksella: kunnon kustannustoimittajalla ja kunnollisella suomentajalla. Nyt kirjoittajatyttöä käy sääliksi, kun kukaan heistä joiden olisi kuulunut tehdä periaatteessa hyvän idean eteen töitä ei ole tehnyt sitä - ei edes sanonut että odota muutama vuosi ja kirjoita sitten uusiksi. Viitisentoista sivua pelin sääntöjä ja taustatietoa, tasan 120 sivua kertomusta, joka olisi vaatinut kaksinkertaisen määrän ... (lisää)
TheDarkMission avatar
Kirjoittanut
3.0
Kirja on kiinnostava ja mukaansatempaava, mutta juoni on osittain aika epäjohdonmukainen ja hyppelevä. Vaikka Emmalla on ollut huimia ideoita, totetutus on paikoittain kömpelöä. Henkilöt eivät tunnu olevan aivan mustavalkoisia, mutta heidän taustansa jää kovin heiveröiseksi. Maree ja hänen ystävänsä ovat kuin irrallaan kertomuksesta, joka on itsekin aika heikolla alustalla. Kirja on nopeasti luettava ja viihdyttävä, mutta kirjailijan kokemattomuus näkyi harmittavan usein. ... (lisää)
Paikalla 27 vierailijaa
Uusin jäsen: Marko Määttänen
Jäseniä yhteensä: 9378