Jumalten tanssi (Kuuden piiri, #2)
Keskiarvo 3.84
3.84 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (137)
Kirjahyllytilastot

Jumalten tanssi

Nora Roberts
Julkaistu: maaliskuu 19, 2008 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Dance of the Gods
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: aikamatkustus, noidat, vampyyrit
Osallistu keskusteluun (viestejä 1 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2006. Suomentanut Anna Salo. Kannen suunnittelu: Laura Noponen. Sidottu, kansipaperi.

Viimeinen taistelu on alkanut

Kuuden soturin piiri valmistautuu sotaan raivokkaan vampyyrikuningatar Lilithin joukkoja vastaan. Lilithkin oleskelee nykypäivän Irlannissa ja on asettunut vampyyriarmeijoineen mukavasti rannikkoluolien uumeniin. Siellä pitävät majaa myös ikivanha velho Midir, joka tekee kaikkensa Lilithiä miellyttääkseen.

Hoyt-velhon ja Glenna-noidan yhtynein voimin kuuden piiri yrittää pelastaa vampyyrien nappaamia vankeja luolista. Myös Larkinin muodonmuuttamistaidot ovat tarpeen, kun koettaa ottaa selvää Lilithin suunnitelmista. Uskollisen ystävyyden lisäksi alkaa kuuden piirin väreilee myös jotakin, jonka vain herkkävaistoisimmat pystyvät havaitsemaan. Blair toivoo kuuden piirin ehtivän sotatantereelle ennen Lilithin joukkoja, mutta aika alkaa käydä vähiin. Selviytyykö seurue yhtenäisenä Geallin kaukaiseen maahan? Saako Lilith murrettua kuuden piirin?

Jumalten tanssi on Nora Robertsin suositun fantasiatrilogian toinen osa.

muokattu 08.05.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hiljaisuuden laakso (Kuuden piiri, #3)Selviytyjät (Intertwined, #2)Morriganin risti (Kuuden piiri, #1)Veren imussa (Sookie Stackhouse, #4)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)

Kirja-arvioita (5)

Kirjakaapin tyttö avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Myrsky10 avatar
Kirjoittanut
4.5
Hyvä kirja. Parempi kuin edallinen osa. Kirja ei ole liian ennalta arvattava ja siinä tapahtuu tarpeeksi.
Lilli avatar
Kirjoittanut
3.5
Mielestäni parempi kuin morriganin risti, mikä oli aika yllättävää, kun yleensä tuntuu että kirjasarjojen ensimmäinen kirja on aina se paras. Mutta tykkäsin tästä enemmän kuin edeltäjästään. Blair oli loistohahmo, soturi joka uskalsi olla myös naisellinen!
Lonely Reader avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.0
Jumalten tanssi jatkaa samaa laatua kuin edellinenkin kirja. Välillä oli tosin niitä tylsiäkin kohtia. Tässä kirjassa Blair ja Larkin ovat tavallaan pääosissa. Blair nousi jo alussa yhdeksi suosikeista. Hän on tiukka nainen, jonka huumori saa hymyn huulille. Piiri lähtee Hoytin ja Cianin kotitalosta kohti Jumalten tanssia, joka vie heidät muinaiseen Geallin maahan. He alkavat valmistautua entistä tarmokkaammin edessä olevaan taisteluun. Tietenkään huumoria ja räiskyvää ... (lisää)
Paikalla 56 vierailijaa
Uusin jäsen: Jyri Kyrönlahti
Jäseniä yhteensä: 9667