Kirjoitus kuun valossa (Zone 5, #1)
Keskiarvo 3.75
3.75 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (2)
Kirjahyllytilastot

Kirjoitus kuun valossa

Sally Altschuler
Julkaistu: 2004 (Sanoma Magazines Finland)
Alkuperäinen nimi: Saturn og skumbananer
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret, seikkailu

Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Jaana Palanterä. Kuvittanut Teddy Kristiansen. Nidottu.

Ziggy Libra muuttaa Zone 5 -kaupunginosaan eräänä heinäkuisena päivänä. Ziggyn äiti Laila on mennyt ostamaan vanhan majakan perheen asunnoksi – mikä yllätys, kun uuden asunnon piti olla tavallinen talo! Muuttopuuhia saapuvat ihmettelemään Kimi, Maya ja Jakob, joiden kanssa Ziggy ystävystyy. Tutustumista vauhdittaa Ziggyn kiinnostava harrastus, tähtitiede. Eräänä yönä ystävykset tarkastelevat tähtiä ja mutustelevat vaahtobanaaneja, mutta päätyvätkin majakan uumeniin muinaisen, haudatun aarteen jäljille.

muokattu 30.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Lentävien lautasten arvoitus (Seikkailukirjasto, #35)Tuhon aikakirja (Kävelevät koneet, #3)Taivaan avain (Endgame–trilogia, #2)Kuulahden mohikaanit (Poikien seikkailukirjasto, #6)Planeetta Logos (Nuorten toivekirjasto, #122)

Kirja-arvioita (1)

Mai00 avatar
Kirjoittanut
4.5
Nimi ja kansi ovat jo sinänsä mielenkiintoisia, mutta sisältö se vasta onkin! Tarina pääsee nopeasti käyntiin ja juoni etenee mukavasti. Tapahtumat ovat hauskoja ja jännittäviä ja kirjaa lukee mielellään. Päähenkilöt ovat ihania, kaikki omanlaisiaan. He ovat avoimia, ystävällisiä ja vastaanottavaisia, mukava ja läheinen kaveriporukka, jonka kanssa itsekin hengailisi mielellään. Tapahtumapaikat ovat kivoja, jännittäviä ja hyvin erilaisia. Suosittelen!
Paikalla 52 vierailijaa
Uusin jäsen: Luljeta Buxhovi
Jäseniä yhteensä: 9558