Herra Huu (Herra Huu, #1)
Keskiarvo 3.70
3.70 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (15)
Kirjahyllytilastot

Herra Huu

Hannu Mäkelä
Julkaistu: 1973 (Otava)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiasatufantasia, lapset
Avainsanat: kotimainen

Tekijän kuvittama. 6. painos 2002. Sidottu.

Kuka vaanii pimeässä kun valot sammutetaan? Se on herra Huu, jonka tehtävänä on pelotella lapsia öisin. Herra Huu on hyvin pieni mies, joka asuu vanhassa puutalossa ja osaa monta hyvää vanhaa taikaa. Ja itse asiassa hän pitää lapsista, vaikka hän ei uskalla sanoa sitä. Mutta Rimma ja Mikko tietävät sen kyllä. Heidän mielestään herra Huu on ihmeellinen mies, melkein fakiiri.

muokattu 01.11.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

ÄänihäkkiPrinssi Ahava ja riipuksen arvoitus (Patarania, #1)Paluu Uppelukseen (Hukkuneiden laakso, #2)Alice PeilintakamaassaKadonnut kaupunki (Salainen kirjasto, #2)

Kirja-arvioita (2)

Denizen avatar
Kirjoittanut
4.0
Herra Huu on kertomus pienestä ihmisestä, vaikka hyvin erikoisesta sellaisesta. Herra Huu elää taikuuden maailmassa, siinä missä ihmiset hänen ympärillään elävät aivan tavallisessa maailmassa, mikä aiheuttaa useammankin hämmentävän tapahtuman. Alkuperäinen Herra Huu on kerronnaltaan ajoittain hieman kömpelöä, mutta toisaalta, kömpelyys on tärkeää Herra Huussa muutenkin. Tapahtumia tulee täysin sattuman kautta, jostain ilmestyy välissä majava, jota ei sen enempää ... (lisää)
ShadowMaker avatar
Kirjoittanut
2.0
Ollessani pieni, mummoni luki tätä minulle usein mummolavierailuilla. Hän itse rakasti/rakastaa (en ole aivan varma, pitääkö hän vieläkin tästä) tätä kirjaa. Minua tarina Herra Huusta ei ole kuitenkaan koskaan sytyttänyt. Muistan kun pienenä näin kirjan kannen ensimmäistä kertaa. Mielestäni kuva kannessa näytti tylsältä, ja selailessani sivuja (siis katsoessani niiden kuvia),jouduin pettymään vielä enemmän. En pitänyt tyylistä miten piirrokset oli piirretty. Koko ... (lisää)
Paikalla 2 jäsentä ja 62 vierailijaa
sulavsalim, Jukuke
Uusin jäsen: Olivia
Jäseniä yhteensä: 9563