Herra Huu muuttaa (Herra Huu, #3)
Keskiarvo 4.22
4.22 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (9)
Kirjahyllytilastot

Herra Huu muuttaa

Hannu Mäkelä
Julkaistu: 1975 (Otava)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, lapset
Avainsanat: kotimainen

Tekijän kuvittama. Sidottu. Satufantasia.

Kun Herra Huu eräänä päivänä katsoo ulos ikkunasta, hän ei ole uskoa silmiään. Tutut omenapuut ja Amiraali Kaljamaha laivoineen ovat kadonneet.

Pian kuuluu ovelta koputus ja merkilliset miehet alkavat kantaa Huun tavaroita muuttoautoon. Miehet selittävät, että Herra Huun talon päälle rakennetaan tie ja Huun on muutettava kerrostaloon...

(muokattu 01.11.2015)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Archie Greene ja alkemistin kirous (Archie Greene, #2)Tatatukin matka kristallivuorelleVedeeran taru (Vedeera, #1)Sirppipyörre (Takeshitan kintereillä, #2)Hullut häät (Lohikäärmeakatemia, #4)

Kirja-arvioita (1)

Denizen avatar
Kirjoittanut ()
5.0
Herra Huu muuttaa on omasta mielestäni sarjan paras teos. Siinä missä toinen osa tuntui turhalta, ja lisäsi paljon henkilöitä ja taikuutta, vähentää kolmas osa näiden määrää merkittävästi, ja asettaa Herra Huun täysin uuteen ympäristöön, joka lisää mielenkiintoa huomattavasti. Kaupunki on ympäristönä vieläpä erityisen herkullinen, ottaen huomioon kuinka erakoitunut, ja kehityksestä ja kaikesta tietämätön päähenkilö on, ja sen, että aiemmin jo kävi ilmi Herra ... (lisää)
Paikalla 3 jäsentä ja 59 vierailijaa
MARGO, LordStenhammar, haplotus
Uusin jäsen: Jimbo Whateverson
Jäseniä yhteensä: 8723