Ne (Remnants – Selviytyjät Maasta, #3)
Keskiarvo 3.19
3.19 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (52)
Kirjahyllytilastot

Ne

K. A. Applegate
Julkaistu: 2002 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Them
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2001. Suomentanut Tapani Bagge. Päällyksen kuva: Jonathan Barkat. Nidottu.

Maailmanloppu on tullut... ja mennyt.

Maailma joka tunnettiin Telluksen nimellä syntyi, eli ja kuoli. Jobs, 2Face ja Mo'Steel olivat toivoneet löytävänsä uuden maailman, jossa he ja muut avaruussukkulalla pelastuneet voisivat jatkaa elämäänsä. He toivoivat löytävänsä planeetan, jota voisi jonain päivänä vielä kutsua kodiksi.

Mutta maailma, jonne ihmiskunnan rippeet – 80 selviytyjää – ovat päätyneet viisisataa vuotta kestäneen avaruuslentonsa jälkeen, ei ole planeetta ensinkään. He ovat planeetankokoisella aluksella, joka kykenee valmistamaan tarkkoja kopioita ihmisolennoista ja ympäristöistä, paitsi että luomuksista puuttuu jotain olennaista.

Selviytyjät alkavat hiljalleen tajuta, että ympäristön luoja haluaa pelata heidän kanssaan tappavan vaarallisia pelejä. Pelejä joiden palkintona on aina joko elämä... tai kuolema.

muokattu 13.01.2009

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kevätuhrit (Kevätuhrit, #1)The Last JediRoutasisarukset (Routasisarukset, #1)Näin se päättyy (Deadworld, #1)Nälkäpeli: Matkijanärhi (Nälkäpeli, #3)

Kirja-arvioita (1)

tintti89 avatar
Kirjoittanut
5.0
Aivan loistava kirja! Tämä kirjasarja tuntuu paranevan kirja kirjalta. Juoni pysyy aina yhtä arvaamattomana, vaikka kirjojen henkilöt kohtaavat aina vain lisää ja lisää vaikeuksia. Tässäkin kirjassa paljastui vain hieman vastauksia edellisistä kirjoista, ja niiden tapaan jätti joitakin kysymyksiä vastaamattomiksi. Suosittelen kirjaa lämpimästi kaikille scifin ystäville.
Paikalla 4 jäsentä ja 47 vierailijaa
Eija, NoctilucA, Thialfi, LordStenhammar
Uusin jäsen: Ella Parviainen
Jäseniä yhteensä: 9445