Ei maata näkyvissä (Remnants – Selviytyjät Maasta, #4)
Keskiarvo 3.15
3.15 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (46)
Kirjahyllytilastot

Ei maata näkyvissä

K. A. Applegate
Julkaistu: 2002 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Nowhere Land
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2002. Suomentanut Tapani Bagge. Päällyksen kuva: Jonathan Barkat. Nidottu.

Maailmanloppu on tullut... ja mennyt.

Jobs, Mo'Steel, Yago ja kourallinen muita yhä elossa olevia selviytyjiä ovat kaikki mitä ihmislajista on jäljellä. Uuden maailman, jättiläismäisen avaruusaluksen, vihamieliset alkuasukkaat eivät anna selviytyjille aikaa sopeutumiseen. He suhtautuvat ihmiseen kuin virukseen.

”Äiti”, avaruusaluksen keskustietokone, on sekaisin ja hämmentynyt. ”Äidin” keinotekoinen muisti luo kiehtovan kauniita mielikuvia selviytyjien mieliin – ja tappavan vaarallisia ympäristöjä. Jobs ja kumppanit ovat jääneet vangeiksi maailmankaikkeuden suurimpaan videopeliin, jonka pelikonsoliin heitä ei päästetä käsiksi.

Nörtti Jobsin ja presidentinpoika Yagon on opittava yhdistämään voimansa ”Äidin” mielentilojen ailahtelevassa ristiaallokossa. Kun Billy Weir herää koomasta ja kertoo muille painajaisistaan tutuista maisemista, ”Äiti” on saanut veroisensa vastustajan...

muokattu 13.01.2009

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuka on Jenna Fox?Ainoa (Valinta-sarja, #3)Pimeä sydän (Mystic City, #2)Kapinallinen (Outolintu-trilogia, #2)Täydellinen (Viallinen, #2)

Kirja-arvioita (1)

tintti89 avatar
Kirjoittanut
4.0
Kirja jatkaa Remnants-sarjaa samaan hyvään tapaan kuin edellisetkin kirjat. Juoni on mukaansatempaava, eikä kirjaa halua laskea käsistään ennen kuin sen on lukenut. Henkilöihin pääsee tässä kirjassa yhä paremmin sisälle, ja henkilöiden väliset suhteet alkavat käydä paremmin selville. Kirjassa raotetaan myös enemmän koko sarjasta kuin aiemmin.
Paikalla 1 jäsen ja 56 vierailijaa
_kirjakeiju_
Uusin jäsen: Ella Parviainen
Jäseniä yhteensä: 9445