Varjojen metsä (Taynikma, #4)
Keskiarvo 3.67
3.67 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (9)
Kirjahyllytilastot

Varjojen metsä

Jan Kjær, Merlin P. Mann
Julkaistu: maaliskuu 10, 2008 (Sanoma Magazines Finland)
Alkuperäinen nimi: Henzels fælde & Skyggeskoven
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, lapset

Alkuteokset ilmestyneet 2006. Suomentanut Jaana Palanterä. Sidottu. Nuortenfantasia.

Koto uhmaa oppi-isäänsä Gekkoa ja lähtee salaa kotikyläänsä pelastamaan vanhempiaan. Hän kävelee suoraan ansaan, jonka paha Henzel on virittänyt. Monto, Artan ja Sarina pelastavat Koton, mutta joutuvat taistelemaan Henzelin armeijaa vastaan. Nelikko suuntaa yhdessä Ruhtinattaren linnoitukseen, mutta sinne on kuljettava Varjojen metsän läpi. Metsä on tulvillaan vaaroja, eivätkä ystävysten keskinäiset välitkään pysy hyvinä, niinpä he päättävät hajaantua. Jokainen joutuu tahollaan kohtaamaan toinen toistaan pelottavimpia uhkia.

(muokattu 04.01.2013)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ada Gootti ja Humisevan karju (Ada Gootti, #3)Tuulien taikuri (Maan, veden ja tulen väki, #4)Muumilaakso juhlii (Muumien suuri juhlakirja, #1)Prinssi Ahava ja valtaistuimen salaisuus (Patarania, #2)Tutkimattomilla vesillä (Hukkuneiden laakso, #1)

Kirja-arvioita (1)

Illusion avatar
Kirjoittanut ()
4.0
Suomenkieliset Taynikma-kirjathan koostuvat kahdesta alkuperäisestä tanskankielisestä kirjasta, arvostellaan siis kirja kerrallaan. Kirjan ensimmäinen osa, Henzels Fælde, tuotti pienoisen pettymyksen. Tanskankielisen kirjan kansikuvan perusteella (kansikuvat löytyvät osoitteesta www.taynikma.dk) olisin odottanut jännittävämpää tarinaa ja sitä, että Kotoa olisi kuultu vähän enemmän, mutta plussaa oli se, että Monton isästä saatiin selville hieman enemmän, kuin sarjan ... (lisää)
Paikalla 3 jäsentä ja 60 vierailijaa
Rinja, Eija, Wicked-Willie
Uusin jäsen: Antero Stenhammar
Jäseniä yhteensä: 8768